Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyprowadzić się czy próbować jakoś sie dogadać?

Polecane posty

Gość gość

Wynajmuję mieszkanie z koleżankami, ale jak to zwykle bywa można kogoś lubić, a jak się z nim zamieszka to wychodzi na jaw prawdziwe oblicze. Mam dość tego że ciągle są w domu i ja ani chwili sama nie jestem. Mają 2 zajęcia na krzyż w tygodniu i tak ich studia wyglądają. Mają totalnie inny tryb życia od mojego. I co najgorsze jak coś jest nie tak to obwiniają mnie. One już tu mieszkały i namówiły mnie rok temu żebym się do nich wprowadziła. Ja już tego żałuję i nie wiem jak wybrnąć, bo mam dużo rzeczy na głowie i jeszcze z 2 lub 3 miesiące nie mam czasu na szukanie nowego mieszkania.

Gość gość
wyprowadz sie

Gość gość
to po komunie tak sie porobilo ze polacy teraz nie potrafia samodzielnie myslec i dlatego takie tematy 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

ze polacy teraz nie potrafia samodzielnie myslec i dlatego takie tematy x to wina rodzicow, ktorzy nie poswiecaja dzieciom czasu i nie buduja w nich poczucia odpowiedzialnosci i samodzielnosci (kontrolowanej) ale masz racje, ma to zwiazek z komuna

Gość gość
mamy Ci znaleźć mieszkanie skoro chcesz się wyprowadzić a nie masz czasu szukać czegoś innego? Bo ja nie widzę opcji, żeby się dogadać skoro Ty chcesz być sama a one spędzają czas w domu - chcesz aby na Twoje życzenie wychodziły wałęsać się po parku?

Gość gość
Dla mnie to dziwne, bo nie spotkałam się wcześniej z takim czymś żeby 7 dni wtygodniu spedzac w domu mając 21 lat. Życie typowe dla emeryta. Kota tylko brakuje żeby go głaskać i siedziec w bujanym fotelu. Wiadomo że człowiek potrzebuje wytchnienia czasem jak mieszka na kupie z kimś. Żebym chociaż raz jak wróce do domu zastała pusty dom.

Gość gość
Jakbym w weekendy nie wychodziła to bym z nimi zwariowała. Poniedziałek wtorek środa czwartek .....wracam i one są i są i są. Zajęcia 2 razy w tygodniu od 8 do 10 mają i cały dzien potem w chałupie. I jeszce sie tym chwalą że nie wychodziły cały dzien, tylko na zajecia.

Gość gość
Do kłótni nie dochodzi bo ja dusze to w sobie i jestem miła, ale 3 miesiące jeszcze góra wytrzymam i wygarne im albo sie wyprowadze. Chyba że wcześniej puszczą mi nerwy

Gość gość
ale co im niby wygarniesz?? że nie wychodzą? sero???? :) spędzają czas tak jak im pasuje, chyba nie sądzisz, że będziesz im grafik układać :) nie pasuje, to sie wyprowadź

Gość gość
Problem leży gdzie indziej. One mnie obwiniają że ja zużywam dużo prądu i wody. A mnie przecież w domu nie ma najczęściej. Pisałam na początku że obwiniają mnie o wszystko. A logiczne , że skoro one całe dnie siedzą to one zużywają, bo w biały dzień palą światło i zasłaniają sobie okno

Gość gość
Wynajmij kawalerkę jak chcesz do pustego mieszkania wracać

Gość gość
Marze o tym.

Gość gość
No to zrób to zamiast uzalac się

Gość gość
Ja ładną kawalerkę w Krakowie znalazłam w niecały miesiąc, tylko trzeba się szybko decydować