Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyprowadzić się czy próbować jakoś sie dogadać?

Polecane posty

Gość gość

Wynajmuję mieszkanie z koleżankami, ale jak to zwykle bywa można kogoś lubić, a jak się z nim zamieszka to wychodzi na jaw prawdziwe oblicze. Mam dość tego że ciągle są w domu i ja ani chwili sama nie jestem. Mają 2 zajęcia na krzyż w tygodniu i tak ich studia wyglądają. Mają totalnie inny tryb życia od mojego. I co najgorsze jak coś jest nie tak to obwiniają mnie. One już tu mieszkały i namówiły mnie rok temu żebym się do nich wprowadziła. Ja już tego żałuję i nie wiem jak wybrnąć, bo mam dużo rzeczy na głowie i jeszcze z 2 lub 3 miesiące nie mam czasu na szukanie nowego mieszkania.

Gość gość
Jeśli nasz możliwośc za podobną kasę wynając w innym miejscu to się wyprowadź od nich. Na dłuższą metę i tak nie wytrzymasz więc znajdź czas na szukanie nowego lokum. Im szybciej tym lepiej.

Gość gość
No ja za pokój w średnim standardzie płace prawie 900 zl.Takie ceny teraz są chore. Szarpnę sie chyba i dołoże 500 i wynajme kawalerke. Kiedyś to pokoje były po 500, góra 600 zł, ale jak sie zachciało studiowac to trzeba inwestować .