Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inwestycja w Modlinie potrzebna?

Polecane posty

Gość gość

Jestem ciekawa co sądzicie o: http://www.propertynews.pl/hotele/gigantyczna-inwestycja-w-modlinie-smart-city-za-miliardy,43918.html bo ja mam mieszane uczucia.. z jednej strony zawsze nieco irytowało mnie wtrynianie się w zabytki.. ale z drugiej strony ta wizualizacja robi ogromne wrażenie! oj gdyby tak się udało w rzeczywistości jeszcze jak na tych wizualizacjach... pojedziecie?

Gość nicole0000
O! Ale ładnie! Szczerze nie słyszałam o tym aż do teraz jak zobaczyłam wątek. Wizualnie miazga! A co do potrzebności - może się nie znam, ale to chyba dobrze że ktoś wziął się za zabytki, a nie pozwolił im niszczeć:)

Gość gość
du/py nie urywa :o

Gość gość
Mi się podoba! Na pewno się wybierzemy, oby tylko wyszło tak jak zapowiadają... bo różnie bywa. Ale wizualizacja jest mega!! Czy strata kasy? Jak kogoś stać, to czemu nie? Przecież to nie z Twojej kieszeni pójdzie:p

Gość gość
jak dla mnie bardzo - coś się bedzie działo! i miejsce nie zniszczeje, brawo dla nich;).

Gość gość
nie wiem czy potrzebna bo się nie znam zupełnie (nie wiem nawet co to za twierdza) ale weszłam w linka i wygląda rewelacyjnie~!!`

Gość gość
czy potrzebna.. zależy gdzie sie mieszka, na pewno bardziej Warszawiakom, ale uważam że bedzie to ciekawa atrakcja turystyczna równiez dla osob z dalszych zakątków;)

Gość gość
no jasne że potrzebna - miejsce zyska na atrakcyjności.. zwłaszcza że to nie jest hajs panstwowy a to prywatny inwestor wiec tym bardziej..

Gość gość
ma tam powstać smart city, jednocześnie zachowując wartość i piękno zabytków..jak dla mnie super, mam nadzieje że inni inwestorzy wezmą przykład, bo w Polsce jest wiele miejsc innych którym by to bardzo się przydało

Gość anettt677
mi sie bardzo podoba!