Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maniek25_25

Jak poznać czy jej się podobasz?

Polecane posty

Gość Maniek25_25

Jak dziewczyny okazują zainteresowanie facetem? Jak poznać, że podobam się koleżance?

Gość gość
Jestem już po 30. , ale gdy podobał mi się chłopak to dawałam mu zawsze wyraźne znaki... Ale to zależy od charakteru.

Gość gość
Czyli np jakie?

Gość gość
kolezanka powie wprost, ze jej sie podobasz..wystarczy?

Gość gość
Ta na pewno powie tak kobieta :P Yeti też istnieje.

Gość gość
Domyślam się,że jeszcze się uczysz albo studiujesz więc dziewczyna spróbuje się wkręcić w twoje towarzystwo albo na wyjścia,na które wie, że się wybierasz. Będzie próbowała doprowadzić do takiej sytuacji, żebyście znaleźli się np na jednej imprezie i żebyście spotkali się w 4 oczy, ale wprost ci tego nie zaproponuje. Będzie się do ciebie odzywać, ale z takim jakby skrępowaniem. Jeśli powiedziała przyjaciółkom, że jej się podobasz, to zaczną Ci się przyglądać. Różnica jest taka, że one będą Cię obserwowały ale nie będą same zagadywać, a ta koleżanka szuka kontaktu + będzie się przy tobie uśmiechać, dotykać cię, trochę się tak jakby wdzięczyć. Będzie ci się starała dogodzić np. jak głośno powiesz, że masz z czymś problem, to pierwsza się postara pomóc. Jeśli jest trochę śmielsza, to będzie szukać kontaktu przez telefon, przez portale, pod różnymi pretekstami, prosić o radę, rozmawiać o tobie, opowiadać ci o sobie i wyczujesz, że chce głębszych rozmów niż inne znajome. Może jej się wymsknąć coś co da Ci do myślenia, choćby że ci w czymś do twarzy albo że fajny z ciebie chłopak. Mam nadzieję, ze pomogłam :)

Gość gość
i co

Gość gość
i nic