Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie są tak zawistni?

Polecane posty

Gość gość

Postanowiłam zgłosić się do agencji modelek. Jestem wysoka jak żyrafa, nie raz słyszałam z tego powodu docinki więc postanowiłam zamienić wadę w zaletę i jakoś to wykorzystać. Żałuję teraz okrutnie. Po sesji zdjęciowej która w części wylądowała także na portalu społecznościowym, usłyszałam kilka pochwał ze strony rodziny i było fajnie. Jednak trafiłam na stronę gdzie ktoś wstawił moje zdjęcia i zostałam ostro pojechana. Gdyby to było tylko pisanie, ze jestem brzydka, ok może się faktycznie nie podobam i to tylko czyjaś opinia. Ale wypisywanie takich wierutnych bzdur naprawdę mnie zabolało. Jestem raczej szarą myszką z nielicznym gronem znajomych i nie wiem komu mogłam tak zajść za skórę. A ta sesja zdjęciowa z mojej strony to żadne osiągnięcie pewnie i tak dalej nic z tego nie wyjdzie. Z komentarzy dowiedziałam się, ze jestem kretynką bo niszczę naturę(zdjęcie gdy leżą niby na kwiatach, ale tak naprawdę to leżałam na pustym placku a dookoła rosły kwiatki), że jestem blond idiotką i dobrze mnie zna, że ciągle coś odpieprzam. Tylko ciekawe co. Moje życie jest tak szare i naprawdę moje kontakty z innymi są tak wątłe, że nie specjalnie mam okazję komuś coś zrobić czy powiedzieć. Ja naprawdę nie wiem czy ta osoba lub osoby tak bardzo mi zazdroszczą chociaż nie ma czego. Byłam przygotowana na krytykę ale wyglądu. Nie spodziewałam, że po zdjęciach mogę się dowiedzieć rzekomo o mojej inteligencji i podejściu do świata...

Gość gość
Pokaż te fotki.

Gość gość
Tgdwpg

Gość gość
no i co z tego? świat jest tak skonstruowany że więcej osób będzie cię nienawidzić niż lubić zamiast przejmować się innymi rób to co chcesz jak chcesz zostać modelką to idź w tym kierunku i nie oglądaj się na innych

Gość gość
Własnie z czyjejś zawisci powinnismy czerpac sile i determinacje, a wiesz dlaczego? Ano dlatego ,ze zawisć jest lustrzanym odbiciem niedowartosciowania, slabosci i potrzeby podbudowania swego ego. Tak wiec nastepnym razem jak spotkasz sie z czyjac zawiscia, usmiechnij sie do siebie, bo Ty bedziesz na wygranej pozycji, a nie ta osoba. Tyle w temacie :)