Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość135

Mąż zrobił mi awanturę i zagroził rozwodem

Polecane posty

Gość gość135

Bo zobaczył, że piszę ze swoim byłym chłopakiem na fb. Ten były ma partnerkę i dziecko z nią, mieszka 120km ode mnie i nie widziałam go już kilka lat. Ja nie widzę w tym nic złego, bo dlaczego nie można mi pisać z byłym? To taki sam znajomy jak inni. Niestety mój mąż stwierdzil, że jestem oszustką, nie może mi już ufać i nie chce dłużej ciągnąć naszego małżeństwa. Jesteśmy niecałe 2 lata po ślubie. Czy uważacie, że mój mąż ma rację stawiając wszystko na ostrzu noża?

Gość gość
A niech idzie i wnosi pozew , daj mu zrobić z siebie kretyna to może zmądrzeje ;)

Gość gość
powie ze ustalo pozycie malzenskie ale kretyn

Gość gość
Też bym tak zrobił pewnie się z nim umawiałaś na jakiś sex bez zobowiązań. Chciaż z tym pozwem bym poczekał najpierw bym ci keyloggera na kompa założył ,żeby mieć jakieś dowody.

Gość gość
O ile rzeczywiście rozmawiasz z nim jak z każdym innym znajomym a nie flirtujesz ani nie piszesz o seksie, to mąż zdecydowanie przesadził.

Gość Moonstone
A nie zadalas sobie pytania, ze twojego meza moga ranic twoje konwersacyjne relacje ? Zwlaszcza z osoba - facetem, ktory wczesniej z toba zyl (takze pod wzgledem sexualnym) ? I wykazujesz zdziwienie ? Kazdego faceta - gdzies tam w srodku boli, ze jego kobiete mial ktos inny. Ale czesto nie robi sie z tego problemu, poniewaz to przeszlosc. Niemniej nie nalezy igrac w ten sposob, ze swoimi uczuciami. W mojej ocenie - mial prawo sie tak poczuc. Byly chlopak - to nie jest taki sam znajomi jak inni, bo laczyla cie z nim relacja - takze sexualna. Podejrzewam ze z pozostalymi znajomymi takich relacji nie mialas. Jestes teraz zona, i mimo wszystko - skoro widzisz ze twoja relacja jest dla niego powodem do nerwow, stresow i wplywa na twoje malzenstwo - powinnas ja natychmiast uciac. A juz szczytem glupoty - jest sie pytac w ten sposob, dlaczego maz tak zareagowal i czy mial prawo. Tak mial pelne prawo do tego. Tak - mial pelne prawo zagrozic rozwodem, poniewaz on nie wie co ty tam wypisujesz, a juz niejedno malzenstwo sie rozpadlo bo od takich pogadanek w necie z bylym z przeszlosci sie zaczynalo. Ile ty masz ? 19 ? czy jak ?