Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Magia Akiri

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam wszystkich poszukuj膮cych prawdziwej mi艂o艣ci i spe艂nienia w swoim 偶yciu Po kilkunastoletniej dzia艂alno艣ci jako wr贸偶ka oraz pozyskiwaniu umiej臋tno艣ci w zakresie magii mi艂osnej u najwi臋kszych zagranicznych rytualist贸w otwieram si臋 dla Pa艅stwa w formie internetowej Dotychczas z moich us艂ug mo偶na by艂o korzysta膰 za pomoc膮 spotka艅 na 偶ywo w miejscowo艣ci Bieru艅 gdzie wykonywa艂am zar贸wno rytua艂y w sferze mi艂osnej g艂贸wnie za pomoc膮 przyci膮gania byt贸w oraz wykonywa艂am wr贸偶by kart Tarota dzi臋ki czemu pomaga艂am swoim klientom w ich najwa偶niejszych 偶yciowych decyzjach oraz przestrzega艂am przed osobami kt贸rym zale偶a艂o na ich nieszcz臋艣ciu jednak w dzisiejszych czasach coraz wi臋cej os贸b ceni sobie prywatno艣膰 oraz anonimowo艣膰 przez co szukaj膮 pomocy w internecie kt贸ra w moim przypadku w 偶aden spos贸b nie ust臋puje na krok tym kt贸re s膮 wykonywane twarz膮 w twarz Dzi臋ki kilkuletniemu doszkalaniu w zakresie magii mi艂osnej posiad艂am umiej臋tno艣ci dzi臋ki kt贸rym na dzie艅 dzisiejszy oferuj臋 jedne z najmocniejszych rytua艂贸w w Polsce przez co zosta艂am og艂oszona specjalistk膮 od rytua艂贸w mi艂osnych. Pomocy w udoskonalaniu swoich umiej臋tno艣ci szuka艂am u zagranicznych rytualist贸w oraz szaman贸w kt贸rzy po艣wi臋cili ca艂e swoje 偶ycie na opanowaniu magii do prawdziwej perfekcji i znaczn膮 cz臋艣膰 ich umiej臋tno艣ci zdo艂ali przekaza膰 r贸wnie偶 mi przez co efektywno艣膰 moich rytua艂贸w jest szacowana na 98%, oczywi艣cie samo wykonanie rytua艂u nie zwiastuje ko艅ca mojej pracy, w ka偶dej chwili wykonuj臋 wzmocnienia oraz wnikliwe analizowanie sytuacji dzi臋ki czemu osoba kt贸ra powierza mi swoje szcz臋艣cie w mi艂o艣ci jest traktowana w pe艂ni indywidualnie i pod moj膮 opiek膮 udaje si臋 osi膮gn膮膰 upragniony cel jakim jest utworzenie zwi膮zku W zakresie swoich us艂ug oferuj臋 mi臋dzy innymi Sp臋tanie Dusz technik膮 Voodoo jak r贸wnie偶 rytua艂 Czarnego Wesela kt贸rych prawid艂owe wykonanie trwa nawet do 8 tygodni lecz zapewniaj膮 one najsilniejszy rodzaj magii rzadko jak dot膮d spotykany w Polsce Po wi臋cej informacji odsy艂am na swoj膮 stron臋 internetow膮 kt贸ra jest prowadzona w formie bloga tak, a偶eby by膰 z Pa艅stwem w jak najbli偶szym kontakcie oraz za pomoc膮 kt贸rej mo偶na dowiedzie膰 si臋 wielu istotnych fakt贸w z mojego 偶ycia (strona jest stale aktualizowana w nowe informacje) Zapraszam r贸wnie偶 na swojego oficjalnego Maila gdzie odpowiadam na ka偶d膮 wiadomo艣膰 oraz przyjmuj臋 zlecenia na dany rytua艂, ponadto zapewniam r贸wnie偶 sta艂y kontakt w sprawie samych rytua艂贸w jak r贸wnie偶 ich efekt贸w Gwarantuj臋 odpowied藕 na ka偶d膮 wiadomo艣膰 jeszcze tego samego dnia Serdecznie zapraszam do korespondencji MAGIA.AKIRI@INTERIA.EU http://magia-akiri.blogi.pl/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
witam, ktos wykonywal rytual u tej pani?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malyna borowikowa
hej. Podbijam pytanie. Kto艣 wykonywa艂 rytua艂 i Akiri???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tez by mniw to intetesowalo wykonal ktor rytual u tej Pani

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kto艣 wykonywa艂 u tej Pani rytua艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ktos cos wie na temat tej Pani???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jest tu ktos kto korzystal z uslug tej pani?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Efekt zerowy. Kontakt super ale niestety zero efektu mimo tego pani si臋 stara.. ale nic z tego czekam od grudnia i nic.. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jaki rytua艂 mia艂a Pani wykonywany? I Czy jest kto艣 komu ta Pani pomog艂a??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to jezus jest dawca mi艂osci a nie demony ktura ta pani im s艂uzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niestety nie dzia艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Efekty zerowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy to pisze ta sama osoba czy inne, 偶e efekt zerowy? Prosz臋 o odpowied藕 bo to dla mnie wa偶ne...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czekam bardzo d艂ugo i efekt贸w nie ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jaki rytua艂 mia艂e艣/mia艂a艣 wykonywany? I jakie by艂y szanse na powodzenie okre艣lone?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰55ghijnfd
Czarne wesele. Mialo sie udac. Juz dawno odpuscilam. Po takim czasie mysle, ze zostalam oszukana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 czarne wesele i zero efekt贸w ..:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰55ghijnfd
Ile zaplacilas? Tzn stracilas?

Udost臋pnij ten post

ja mog臋 poleci膰 rytualistke Kira . odprawiala mi rytua艂 czarnego wesela to by艂o troche temu no i dzia艂a nadal. ona ma strone jak dobrze pamietam spetaniemilosne.pl聽

Udost臋pnij ten post

Witam ja stosowa艂am czarne wesele ze strony ritualistic.org jakie艣 trzy tygodnie temu bo znalaz艂am stare polecenia tego pana z przed 10lat.M贸j ex m膮偶 zacz膮艂 si臋 odzywa膰 mimo,偶e nie mia艂am z nim kontaktu prawie 2 lata.Czy kto艣 mo偶e r贸wnie偶 robi艂 rytua艂 na ritualistic? jak tak to po jakim czasie by艂y efekty?

Udost臋pnij ten post