Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy introwertyczka może być na dłuższą mętę

Polecane posty

Gość gość

interesująca dla ekstrawertyka? Wpadł mi w oko taki jeden i chciałabym go zdobyć, ale obawiam się, że z moją naturą może to się nie udać.

Gość gość
Oczywiście, że tak będziesz się domem opiekowała a jak on przyjdzie z pracy to od razu głębokie gardło i anal i tak szczęśliwie będziecie żyć.

Gość gość
To, że jestem intro nie znaczy, że jestem typem kury domowej. Mam swoje zdanie i nie będę niczyją służącą.

Gość gość
Jak chcesz z nim być to ucz się głębokiego gardła.

Gość gość
Będziesz bo jeśli ty za nim latasz to już zawsze tak będzie.

Gość gość
Sam się ucz gówniarzu.

Gość gość
Nie latam za nim, to nie w moim stylu. Po prostu myślę o nim i tyle.

Gość gość
qrde to piss.ga bo mam bardzo waskie gardlo, cudem polykam wieksze tabletki. co za szkoda :(

Gość gość
Zostaje jeszcze anal;)

Gość gość
jasne żwe moze sie udac.. jednemu moze nie pasowac a innemu wrecz przeciwniie

Gość gość
qrd.e taka piss.ga, ze nawet nie wypije na raz 50tki, takie malutkie gardełko. byly mnie tyle du.pcy w anal, ze mi juz odb.yt wypada a mam dopiero 17 lat;/ jak stara baba;/

Gość gość
Probuj takie polaczenia sa ciekawe. To wymaga pracy z obu stronu. Potrzebujesz uswiadomic sobie nature partnera i swoja. Jakie sa roznice. Popatrz na to przez pryzmat uzupelniania sie. Ekstrawertykom czesto brakuje refleksji, autowgladu, glebszej uczuciowosci, ktore to cechy posiadaja introwertycy. Introwertycy natomiast nie maja tej adrenaliny, dynamiki, ognia ktory posiadaja ekstrawertycy. On moze Cie nauczyc wiekszej smialosci, dostarczy przygod i wrazen. Ty mozesz go wspierac, doradzac, dzialac kojaco na jego zwariowany swiat. Pomysl tak. ;)

Gość gość
Ja jestem intro, a spotykam sie z ekstrawertykiem ;) i to ja go poderwalam, a teraz on lata za mna. trzeba to dobrze rozegrac ;)

Gość gość
Introwertyczki maja subtelna, ale bardzo silna moc uwodzenia. Polega na tajemniczosci i wciaganiu partnera w pajeczyne. Inni, ktorzy nas introwertykow nie rozumieja nazywaja to manipulacja. Owszem potrafimy swietnie manipulowac, ale to jest raczej gra emocji. Ekstrawertycy z natury wojowniczy, lubia lowic i gonic, wiec stanowisz dla niego atrakcyjny kasek. Wazne zeby znalezc rownowage bo ekstrawertycy slabiej rozumieja subtelnosci czy flirt 'miedzy wierszami'.

Gość gość
Introwertycy natomiast nie maja tej adrenaliny, dynamiki, ognia ktory posiadaja ekstrawertycy. - nie zgodze sie. jestem intro, a moj kortyzol i testosteron sa zawsze ponad norme :(

Gość gość
Zle sie wyrazilem. Owszem introwertycy maja kortyzol i testosteron ponad norme, ale to jest uzasadnione. Wywolywane jest to od wewnatrz, introwertycy sami sie pobudzaja. Ekstrawertycy potrzebuja tych bodzcow z zewnatrz dlatego tak chetnie wychodza do ludzi, szukaja przygod, podejmuja dzialania bo ich mozg jest wyciszony.

Gość gość
Ja jestem intro, a lubię adrenalinę (trenuję wspinaczkę wysokogórską) i mam bujny temperament seksualny.