Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2016 Cześć, proszę o pomoc. U mojej córki zdiagnozowano AZS, podobno tego cholerstwa nie da się wyleczyć :( Jakie kosmetyki do pielęgnacji skóry dla dziecka kupić?? Ktoś ma taki problem i może coś polecić?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiwal 0 Napisano Maj 10, 2024 Czy ktoś moze ma tatuaże i azs? Czy nie ma komplkacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markdi 1 Napisano Maj 10, 2024 Mam już ponad 10, wszystkie czarnym tuszem, niektóre grubsze linie, niektóre cienkie, inne mocniej wypełnione. Nic mi się nie dzieje, zmiany się nie pojawiają na tatuażach w ogóle:-) Ogolnie duże znaczenie ma to czy skórę pielęgnujesz i czy stosujesz specjalistyczne kosmetyki do pielęgnacjihttps://atopicin.pl/produkt/zestaw/ Zwróć uwagę na serię kosmetyków do pielęgnacji skóry z atopowym zapaleniem Atopicin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiaa85 0 Napisano piątek o 21:25 Co do produktów na AZS mogę od siebie polecić Dermozon od Bioelixire. Testowałam wiele kosmetyków i była to walka z wiatrakami. Ma bardzo prosty skład, a czysty Ozon, który gra pierwsze skrzypce sprawił, że moje ogniska z nóg i rąk zniknęły. Oczywiście wiem, że Atopowego zapalenia skóry nie da się wyleczyć, ale mam chociaż coś dzięki czemu moja skóra może wyglądać dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach