Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to za wysypka?

Polecane posty

Gość gość

I co z tym można zrobić? bylam u lekarza ogolnego i dostałam skierowanie do dermatologa ale termin jest za 3 miesiące dopiero. Ta wysypka okropnie swędzi, nie wiem jak mam przezyc te 3 miesiące z takim swedzieniem. Pozatym robi się cieplo a to wygląda tak obrzydliwie ze wstyd mi chodzic z krótkim rękawem :( Mam ta wysypke jeszcze na plecach, ramionach i dekoldzie. Nie stać mnie żeby isc prywatn ie i nie wiem co robic. https://zapodaj.net/f95d8070f955e.jpg.html

Gość gość
to raczej wygląda na alergię bierzesz jakieś nowe leki kosmetyki ciuchy jedzenie?

Gość gość
No wlasnie nie. Od lat używam tych samych kosmetykow, srodkow do prania a ubrania zawsze kupuje z jak najwieksza iloscia bawełny, najlepiej 90-100% Dziwi mnie tez ze tylko na ramionach, plecach, dekoldzie i w zgięciach lokci to mam

Gość gość
to ewidentnie alergia pokarmowa jak nie zmieniłaś jedzenia to może się uczuliłaś na jakiś produkt

Gość gość
Nie zmieniłam, jem wszystko tak jak wcześniej. nigdy nie miałam alergii i nagle się pojawila?

Gość gość
Z wysypka czakac trzy miesiące na wizyte? Szok!!!

Gość gość
kup wapno w aptece na uczulenia

Gość gość
no to jest nfz niestety, jak kogos nie stać zaplacic to czeka

Gość gość
Też dostałam jakieś swędzące krosty na całych nogach i zapisałam się prywatnie do dermatologa do www.medis.pl w Katowicach. Bo przecież nie będę czekać nie wiadomo ile na wizytę jak te krosty tak swędzą. Dostałam maść, przez tydzień stosowałam i przeszło