Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whiskas18

Nowa karma Whiskas

Polecane posty

Od pewnego czasu jestem ambasadorem marki Whiskas.Dzisiaj przyszła do mnie paczka karmą z nową ulepszona formułą.Chciałbym się dzisiaj z wami podzielić opinia o suchej karmie Whiskas junior o smaku kurczaka (300g).Karma jest zbilansowana i dostosowana do wieku kotka:)Karma została wzbogacona o dodatkowa ilosc pysznych pasztecikow z delikatnm mleczkiem.Karme moge polecic w 100%.Zachecam was do przetestowania nowych produktów Whiskas :)

Gość szamak
jest tak pyszna , że smakuje lepiej niż kurczak w KFC

Gość gość
u nas w gminie3 zamiast 500 zl świadczenia takie paczki z tym przysmakiem rozdają

Mój kot już po raz drugi ma okazję bycia Ambasadorem marki Whiskas,lecz tak naprawdę jest nim nieprzerwanie od momentu pierwszego udziału w programie,ponieważ od tego czasu nie kupuję mu innej karmy niż właśnie Whiskas.Mój kot ją szczerze uwielbia,a ja jestem zadowolona widząc,z jakim apetytem pochłania jej kolejne porcje.Nowa formuła z większą ilością to prawdziwy strzał w 10 - kociak wprost nie może oderwać się od miski! Paszteciki znikają w błyskawicznym tempie,a po posiłku mój kot zawsze mruczy,oblizuje się i łasi z nadzieją na dokładkę.Whiskas dba o zdrowie i samopoczucie mojego kota - polecam tę markę wszystkim niezdecydowanym.

Gość gość
"Czego dobra karma dla kota nie powinna zawierać: • produktów ubocznych z uboju i utylizacji zwierząt oraz niewiadomego pochodzenia (także roślinnych), nie nazwanych konkretnie, • zbóż i ich pochodnych (pszenicy, żyta, jęczmienia, owsa, ryżu, kukurydzy), zawierających duże ilości białek roślinnych (glutenów) i skrobii, • innych produktów roślinnych zawierającyh duże ilości skrobii oraz białka - przede wszystkim rośliny strączkowe i bobowate (w tym soja), ziemniaki, • owoców (zawierają szkodliwą dla kotów fruktozę), • mleka i produktów mlecznych, • olejów roślinnych (wyjątek: minimalne ilości oleju z kiełków pszenicy jako źródło wit. E), • nadmiaru błonnika (celulozy roślinnej) ponad to, co zawierają warzywa (nie powinno być izolowanej celulozy z czegokolwiek, pulpy, wysłodków itp.), może być mielone siemię lniane, • konserwantów chemicznych, • przeciwutleniaczy chemicznych, • barwników, • aromatów (naturalnych i sztucznych), • cukru, karmelu i wszelkich substancji słodzących, • stabilizatorów, • udziwnionych dodatków „marketingowych” typu: modne aktualnie wyciągi z egzotycznych roślin, których kot nie miałby możliwości w naturze spożywać. Parametry, jakie powinna mieć dobra karma: • źródło białka wyłącznie zwierzęce (śladowe ilości białka z warzyw można pominąć), • tłuszcz wyłącznie pochodzenia zwierzęcego, • zbilansowane wartości wapnia i fosforu (stosunek Cajezyk.gif w okolicach 1,1:1 - 1,2:1), • zawartość węglowodanów max. 5% w suchej masie, • zawartość białka w granicach 45-55% w suchej masie • zawartość tłuszczu w granicach 22-35% w suchej masie, • proporcje kwasów omega-6 do omega-3 jak najbliżej 1:1, dolna granica to 4:1 (przy czym dodatkowe kwasy omega-3 nie mogą pochodzić z roślin, tylko wyłącznie ze zwierząt - najlepiej z olejów rybnych), • jeśli jest możliwość wyliczenia, to bilans potasu do sodu powinien zawierać się w przedziale 1,2:1 - 2:1, • poszczególne składniki oraz cała karma powinny być jak najmniej przetworzone i nie poddawane obróbce termicznej w ekstremalnie wysokich temperaturach (preferowane metody obróbki to: suszenie powietrzem - najlepiej, krótkie gotowanie na parze, dłuższe gotowanie w jak najniższych temperaturach, odradzane: wszelkie metody ekstrakcji składników pod wysokim ciśnieniem i w wysokiej temperaturze, proszkowanie, rafinacja, smażenie, grillowanie, sterylizacja, w tym autoklawowanie)." Czyli Jak widać z powyższego Whiskas się nawet do wypełniania kuwety nie nadaje, a co mówić jako jedzenie... :o :o :o

Mój kot jest wielkim miłośnikiem karmy oraz przysmaków Whiskas.

Gość gość
Polecam nową karmę Whiskas nowa receptura kociakowi bardziej przypada do gustu gdyż znajduje się więcej przepysznych pasztecików. polecam.

Gość gość
Karma Whiskas jest dla każdego kotka, małych i dużych wystarczy dobrać do wieku kociaczka .Polecam, Whiskas dobry wybór zdrowy kotek.

Gość gość
karma Whiskas to TRUCIZNA

Gość gość
Mój kociak po podawaniu tego szitu miał tak cienkie kości, ze złamał sobie 2 łapki i w dalszym ciagu nie moze chodzić :o idioci z was...

Również udało mi się testować produkty Whiskas i ja jak i mój kociak oboje jesteśmy zadowoleni, kotem oczywiście z testowania smacznych karm a ja jestem zadowolona z tego iż miałam przyjemność dostać się do grona ambasadorów oraz wystawiać opinię po obserwowaniu kociaczka. Zdecydowanie polecam Whiskas.

Gość gość
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE kuuuvrwy reklamowe, przestańcie spamować tym GÓOOWNASEM!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBANE

Gość gość Camomile
Karma whiskas jest dobrym źródłem energii dla kotów, idealnie zbilansowana odpowiednie do wiekowych potrzeb.

też jestem ambasadorem, koty jak i ja bardzo się cieszymy. Karma bardzo smakuje moim kotom.

Polecam tą karmę! Mój kociak miał okazję posmakować tego produktu, a ja jestem spokojniejsza, bo dzięki gotowej karmie, która jest ciągle ulepszana (ciągłe badania naukowe = ciągły proces udoskonalania receptury) ma zapewniony prawidłowy rozwój i dostarczone niezbędne składniki. Jest mi dużo wygodniej nasypać karmy do miski niż gdybym to ja gotowała, a czytałam, że kocie podniebienie wymaga innego żywienia niż nasze ;)