Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Łukasz Chmiel Kurcze o co chodzi z tym chłopakiem?

Polecane posty

Gość gość

Niby przystojny, zdolny, ale pomimo poruszenia jakie wznieca swym talentem-jest o nim stosunkowo cicho. Zastanawiam się nad tym od wielu miesięcy- dlaczego tak wybitne umiejętności zwyczajnie się marnują-niewielu o nim słyszało. Dodał mnie do znajomych na fb. więc za każdym razem kiedy się loguje do swego profilu widzę jego posty. Czasami czytam, czasami nie. Dziś czytałam. Czytam sobie komentarze i widzę że Łukasz się w nich udziela bardzo Jakiś koleś pozdrawia w nich Łukasza pisząc ,,AVE SZATAN" Łukasz odwzajemnia pozdrowienie-jeśli można tak to ująć-bo szczerze to dopiero dziś się dowiedziałam że coś takiego istnieje. Hmm Pierwsza myśl jaka mnie wtedy nawiedziła i którą wyparłam ale nie oszukujmy się PIERWSZA MYŚL jest zwyczajnym PROROCTWEM ,,On nie zrobi kariery" Szkoda:( Polubiłam tego chłopaka Szkoda że on nie chce być gwiazdą. Ale z pewnością, jeśli nikt nie usunie tego topiku będzie to dowód na to że Talent to nie wszystko, trzeba mieć solidnych sprzymierzeńców we wszystkim, żeby się udało.

Gość gość
Ten topik to będzie swoisty dowód na istnienie BOGA możecie śmiało dodać do ulubionych i śledzić dalsze losy Łukasza.

Gość gość
A ja głosowałam na niego po 9 razy na dzień- nie wierze że może mu się nie udać w finale.

Gość gość
Może mu się uda Zobaczymy co będzie dalej.