Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 41 lat i za mies rodze

Polecane posty

Gość gość

czuje sie swietnie, dziecko zdrowe, wiec nie rozumiem obaw zwiazanych z wiekiem jezeli organizm wciaz jest zdolny do mcierzynstwa, polecam

Gość gość
Gratulacje. Ja mam 41 i za 8 miesiecy rodze ;)

Gość gość
uważaj żeby ci dupki nie rozerwało

Gość gość
Gratuluje!!!!41 lat to jak nastolatka,moja znajoma ostatnio ur 44 lata i jest ok

Gość gość
no i ja mam 5 dzieci i co ? chcesz wywołać kafeteryjną g****o-burze po raz 1000 :-o dla mnie możesz rodzic po 70 i ok

Gość gość
a ja urodziłam w wieku 40 stki -drugie dziecko i widze po sobie ze to już nie to samo co z pierwszym{córka ma 11 lat}Zawsze miałam super figure ,bez rozstepow ,cellulitu a teraz .....szkoda słow ,wstyd rozebrać się przy mezowi,do tego kondycja tez nie ta co kiedyś jestem wykonczona chociaż mała jest spokojna -kocham ja nad zycie ,ale wolałabym żeby miała już z 7 -8 lat.

Gość gość
Bardzo dobry wiek na macierzyństwo. Wszystkiego dobrego!

Gość gość
mysle ze to super ,wolne na półmetku do emerytury gratuluje

Gość gość
ja majać 43 urodziłam, dziecko rowniez zdrowe i wszystko ok,gratuluję:)

Gość gość
Gratuluję! Super, że u Ciebie wszystko ok. Jednak statystyk nie oszukasz. To, że Ty masz szczęście nie oznacza, że bezpieczniej zajść w ciążę w wieku 40 lat niż 25 i że w obu przypadkach są równe ryzyka wad płodu czy komplikacji podczas ciąży i porodu. Wiadomo 100 kobiet urodzi zdrowe dziecko a 101. urodzi chore. Na kogo wypadnie, na tego bęc. W młodszym wieku jest więcej osób do wyliczanki i mniejsze ryzyko, że padnie na Ciebie. Ale skoro nie padło, to pozostaje się tylko cieszyć. Szczęśliwego rozwiązania!

Gość gość
na zachodzie kobiety czesto tak pozno rodza, w UK niedawno pielegniarka w wieku 55 lat urodzila trojaczki, dzis caly dzien o tym w radiu mowili

Gość gość
fajnie, nie zapeszam, nie gratuluję ale życzę szczęśliwego rozwiązania.

Gość gość
to fajnie że sie dobrze czujesz. Ja mam 35, mam 3 latka i mam dość wszystkiego. Zdrowie sie sypie, młodość sie sypie, siły brak, a jak nadchodzi wieczór to robie sie szybciej śpiąca niż moje dziecko.

Gość gość
A ty lobuzie jeden, przytulam i gratuluję, super.

Gość gość
Ale nie myślicieli o tym, ze zdecydowanie prędzej możecie zostawić dziecko samo na świecie z racji Waszego wieku???

Gość gość
Sama mozesz zostawić dziecko z racji wypadków, chorób itp, nie masz żadnej pewności że wychowasz. Pomijam,że to prowo, bo dorosła normalna kobbieta nie zakłada takich tematów na tak zidiociałm forum jak kafe.

Gość gość
Gratuluję! Ja mam 35 lat i też za miesiąc rodzę :) Też czuję się ok, ale powiem Ci że urodziłam już 2 dzieci przed trzydziestką i jakoś lżej wspominam tamte ciąże. Mam tylko nadzieję, że poród nie będzie zbyt ciężki bo boję się jak przy pierwszym ;)

Gość gość
Ja mam 39, i jesli wszystko dobrze pojdzie, bede rodzic za 5 miesiecy :). Pozdrawiam wszystkie ciezarne mamy.

Gość gość
moja kolezanka urodziła właśnie córeczke na 3 dni przed 41 urodzinami, 1 dziecko jak na razie, dziecko zdrowe, ale ona ciąże przeszła źle, źle się czuła, ale ja też się źle czułam i byłam sporo młodsza w ciąży od niej

Gość gość
Urodzisz to pogadamy ;)

Gość gość
moja bratowa majac 41 lat urodzila dziecko z Downem.