Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znaleźć dziewczynę tego powinni uczyć w szkole

Polecane posty

Gość gość

i nie być prawiczkiem. Mam 25 lat i obwiniam za moje prawictwo nasz system edukacji.

uwierz w siebie i stań sie kimś. Tego nie da się wyuczyć i tak być nie powinno bo być kimś możesz sam siebie tworząc na swój sposób. Tego nie da się nauczyć bo wyuczone słowa, gesty itp świadomość nic Ci nie dadzą będziesz nie prawdziwy i mniej warty niż teraz

Gość gość
Jednak jakaś podstawa powinna być np. "psychologia dziewczyn", "techniki seksualne", i ewentualnie ćwiczenia praktyczne z klasą.

techniki seksualne do niczego Psychologia dziewczyn bądź kimś w wersji sobą Nie blefuj. Szzkoła juz dużo Ci daje Mając wiedzę kształtujesz siebie. Wykorzystywać wiedzę już musisz nauczyć się sam. Łącyć, postępować rozsądnie dokonywać wyborów I nikt Ci tego nie powie bo każdy chce być dobry a może być tym tylko sam z siebie a nie jakiś blef , sztuczność Podporządkowanie pod karzdy gest i szczegół O tym jak być kimś idealność każdego słowa , układu Na to nie wystarczy stron żadnej książki!!! :)

Gość Brutalna_prawda
Tu nie ma czego uczyć - jak jesteś przystojny to dziewczyny same szaleją za tobą, bez żadnych technik, a jak jesteś brzydki - to nawet najbardziej wyszukane techniki psu na budę się zdadzą. Tak działa ten świat od zarania dziejów i tak będzie działał do ostatniej swojej godziny.

dlatego tak mało przystojnych bo wszyscy są w błędzie. To tylko od Ciebie zależy

Gość gość
Ja też przystojny jestem a te jebane szmaty dziewczyny chodzą z takimi hipsterami że żygać się chce oni byle jak ubrańi zarośnięci a laski super dupy lecą na takie gówno ja wysportowany sportowe ubrańia ogolony na łyso gdzie się tylko da i muśiałem iść do dziwki z roksy żeby nie być prawiczkiem jebać te blachary maczetami

swój do swego lgnie. Masz wygląd jeśli masz coś w głowie. Jeśli masz coś w głowie wiedzie Ci się dobrze jesteś zdrowy, uśmiechnięty, jest Ci dobrze z sobą

teraz jest Ci dobrze , teraz robisz coś ciekawego, teraz jesteś świadomy, teraz efektem mądrości jesteś zdrowy czysty i wyjątkowy, teraz jesteś rozgarnięty, teraz dokonujesz najlepszych wyborów , teraz jesteś kimś i nie przejdziesz nie zauwazony. Ale pamiętaj każdy jest inny i musi być dopasowany wewnętkrznie. Być kimś każdy ma swoją definicję swojego ideału. Myślenie, cele różnią się i ludzie podobni o podobnych celach się pewnie dogadają I kto pozna który jest optymalny Może pozna kiedyś może nie. Kto pozna jaki będzie koniec kto lepiej myśli, kto lepiej sobie radzi... kto zna życie naprawde i kto żyje pięknie bez złudzeń

baranki a jakbyście mieli wybrać w wieku 100 lat przywrócić ciało lub umysł 30 latka to co byście wybral;i? Myślicie że na przystojnego durnia dziewczyna poleci i jeszcze dzieci bedzie z nim mieć?

Gość gość
Może i jestem świrem głupim ale umiał bym onią dbać zamiast na d***** łazić

Gość gość
Zadbał bym i opiekował się nią a one z takimi hipsterami chodzą

kobieta sama o siebie zadba ona żyje po to by być z "kimś" z towarzystwa kogo się cieszy, czerpie, rozwija się, jest dumna z kogoś. Jak można być dumnym z kogoś kto pali fajki i sam o siebie nie dba Jak ona ma go kochać skoro on siebie nie kocha. Człowiek który żyje a nie ma świadomości co jak gdzie się dzieje Im większa świadomość choćby nawet budowa żarówki , tym większe możliwości człowieka, tym ciekawsze życie, tym nawet większy wybór, choć nie trudne ale łapanie okazji których głupszy nie złapie bo nie wie co to . Trzeba rozumieć wszystko jest łatwe jeśli się umie. Jeśli wiesz to widzisz prawde jeśli wiesz to czerpiesz w pełni co możesz gdzie inni nieświadomi żyją nieświadomie , i przeminą nie poznając ziemi, nie wykorzystując swoich możliwości choćby na szczęście

Gość gość
Bo nie powiem miałem kilka akcji że laska była zakochana we mnie ale z takimi paszczetami nie chodze niech hipsterzy biorą paszczety

jak robisz z kobiety sierotę to takiej szukaj. Kobieta nie chce byś o nią dbał ale byś miał swoje życie a nie latał za nią i poświęcał jej wszystko chce byś cieszył się życiem, miał swoje zajęcia wratościowe by było z Tobą o czym rozmawiać , poradzić się, ...

ona musi chcieć mieć z ciebie dziecko które nie będzie durniem. Chce mieć towarzysza kogoś i obracać się w śród bliskich "wartościowych" chce być sama tym "kimś". Nic cenniejszego na świecie nie ma niż być kimś i dać "siebie wartościowego " innym. Ta obecność to jest najważniejsze , najwartościowsze nad czym musicie się skupić. Jak to zrobić ? Każdy na swój sposób. To jest wyścig i kto ma/ miał racje to się okaże / być może widać

mam swoje hasła Może śmieszne ale podziele się jednym. Może to wam da do myślenia. "Czempiony cukru nie jedzą" :). Ja też chcę mieć faceta i czekam i nie widze

Gość gość
AbU abu a czy tobie wychodzi to co piszesz?

Gość gość
Abu abu co powiesz np jest taki przypadek koleś jest z dziewczyną z 3 lata on nie przynośi jej kasy bo roz******la niewiadomo gdzie i ciągle go nie ma z koleszkami łazi pije ona go utrzymuje go zwłasnej kasy i są dalej razem i co ona widzi w nim jak ryczy ona przez niego a ja bym był przyniej większość czasu i nie muśiała by mnie utrzymywać

Mi ? Pracuje nad sobą studiuje , jest ciekawie, lubie siebie, rozwijam się jak moge, mam diety, ćwicze. Robie co moge i o to chodzi ale wierze że może być lepiej i tego chcę. Jeszcze wydaje mi się jak widze to po sobie to facet raczej powinien sie bardziej rozwijać w sensie długie studia bo kobieta powinna zająć się dziećmi a nie całe życie dokształcać. Studiuję transport i z tego co słyszałam to całe życie trezba się rozwijać by nie wypaść z rynku. Na razie tego nie widze ale już długo się uczę i mnie to przeraża Już chciałabym mieć dziecko, ustabilizować się . A co do tych kobiet nieszanowanych w związku one widocznie nie zaznały l;epszego życia, są uzależnione , przyzwyczajone, nie widzą że coś może się zmienic ... Co mam powiedzieć Każdy przypadek trzeba rozpatrzyć indywidualnie

Gość gość
Zaczyna mi się wydawać że lepiej dziewczyny nie mieć a dzieci nie chciał bym mieć dlatego że.wiem ze swojego doświadczenia jaki byłem nie dobry i koledzy dodatkowo widze jakie są dzieci teraz lepiej i chyba lepiej isć pare razy w miesi na kuqvvy p(o(j(e()bać

i pamiętaj jeśli sam siebie traktujesz byle jak np. trujesz, żywisz byle czym i tu nie chodzi o cene, to jaką wartość zobaczy w Tobie dziewczyna skoro sam masz się "za nic"

"Niektórzy ludzie czynią świat wyjątkowym tylko dlatego że są"- nie ma nic cenniejszego niż obecność "kogoś wartościowego". Nie wiele potrzeba do szczęścia w sensie materialnym ale to co jest najcenniejsze OBECNOŚĆ KOGOŚ o to chyba naprawde najtrudniej