Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

masturbacja kobiet

Polecane posty

Gość gość

jak lubicie się masturbować

Gość gość
koldra/ wibratorem, bo nie lubie wkladac palce w ta obslizgla szarlotke :D

Gość gościnka111
ja masturbuję się sztylem od kilofa... tak już mam rozrobioną...

Gość mokra Jola
najczęściej oślinionym paluszkiem czasami jak mam ochotę na ekstra odlot, wstrzymuję się z sikaniem i idę dopiero jak mi się mocno chce, ale nie sikam od razu tylko drażnię "guziczek" i puszczam złotą strugę dopiero gdy już szczytuję. W czasie takiej zabawy odpływam na tak długo dopóki pęcherz się nie opróżni :P oprócz tego mam wibratorek z taką kuleczką na końcu i "łaskoczę się" po punkcie G, rzadko tryskam, ale odjazd i tak jest fajny w czasie kąpieli w wannie zazwyczaj puszczam nieco silniejszy strumień ciepłej wody na myszkę, ale żeby dojść w ten sposób muszę być już rozgrzana (np wcześniej co najmniej raz zrobić dobrze dobrze paluszkiem ... ) koleżanka namawia mnie na kulki gejszy, chyba się skuszę :) ale przestrzegła mnie, żeby kupić tylko takie, które są zrobione z silikonu medycznego i mają zintegrowany "sznureczek" również z silikonu (tylko wtedy mozna dokładnie umyć zabawkę po kazdym użyciu, a to bardzo ważne, na nie mytej rozwijają się grożne bakterie) dziewczyny - gorąco polecam Wam trening mięśni Kegla, to baardzo łatwe, ale dla osiągnięcia efektów potrzebna jest cierpliwość i systematyczność. Nie będę się tu rozpisywała, jak to robić, pełno jest poradników w sieci

Gość gość
trening mięśni kegla jest najbardziej efektywny przy stosowaniu kulek gejszy :) Kiedyś czytałam na ten temat artykuł i postanowiłam sama spróbować. Do sexshopu nigdy bym nie poszła dlatego zamówiłam na necie a dokładnie tu i takie http://freetaboos.pl/kulki-gejszy-duo-balls-p-2147.html Wybrałam takie tańsze na pierwszy bo to pierwsza moja przygoda z gadżetami ale teraz mam już chrapkę na coś większego :)