Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Nowy parnter

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Jakie s膮 wasze do艣wiadczenia? W jakim czasie po rozwodzie znale藕li艣cie partnera/k臋? Szukanie na si艂臋 czy przez przypadek?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
nie znalaz艂am. odradzam przez internet. m臋偶czy藕ni chc膮 jednorazowo do 艂贸偶ka, najlepiej u ciebie w domu. z regu艂y s膮 niewykszta艂ceni, nie reformowalni. jak zwr贸ci艂am uwag臋, 偶e m贸g艂by przyjecha膰 czystym samochodem (nie pada艂o), to stwierdzi艂, 偶e to nie problem. nie problemem tez by艂 przyjazd w dresach i bluzeczce polo, skarpetki i "laczki". 偶enada. Nie twierdze, ze wszyscy tak maj膮. Mo偶e po prostu ja mam szcz臋艣cie do takiego trafiania. Raz trafi艂o mi si臋 "ciasteczko". Spotkanie sie przed艂u偶y艂o, wi臋c stwierdzi艂, 偶e ju偶 ciemno a on boi si臋 jecha膰 noc膮. Przewidywa艂, 偶e spotkanie potrwa ok.2 godzin. Niestety. Podejrzewam, 偶e 偶onaty, szukaj膮cy przyg贸d. Internet k艂amie. Chyba najlepiej w realu. Nie wiem. Mo偶e trzeba zacz膮膰 chodzi膰 do kina? Ja zacz臋艂am biega膰. Ze s艂uchawkami. I nic si臋 nie dzieje. Chyba to tez z艂y pomys艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mia艂am du偶o mo偶liwo艣ci. Przede wszystkim wychodzi艂am z domu do ludzi i mi臋dzy ludzi. Prze偶y艂am mn贸stwo wspania艂ych chwil i mi艂ostek, zakocha艅 i rozczarowa艅. Tak jakbym mia艂a na艣cie lat. Nie szuka艂am nic na si艂臋 i przez neta. Znalaz艂am swoj膮 mi艂o艣膰 w pracy:P. Moja najlepsza rzecz jaka mi si臋 w 偶yciu przydarzy艂a. Zakochana jestem ka偶dego dnia coraz bardziej i on te偶, to ju偶 8 lat. Dzisiaj jak w ka偶d膮 niedziel臋 kawa do 艂贸偶ka i 艣niadanko. Potem basen i wsp贸lne przygotowywanie obiadku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja swoj膮 spotka艂em przypadkiem, tu na kafe. Nie szuka艂em nikogo. Zacz臋li艣my po prostu pisa膰, fajnie si臋 dogadywali艣my, no i dopad艂o nas ;) 艢lub w plenie, dziecko w drodze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jedennn
P贸艂 roku po rozwodzie zaczyna brakowa膰 drugiej osoby. Rozw贸d po 25 latach ma艂偶e艅stwa. Pow贸d- alkoholizm 偶ony. Jak kogo艣 znale艣膰? Nie mam poj臋cia.Internet i portale nie bardzo mi odpowiadaj膮. Praca w m臋skim towarzystwie.R贸wnie偶 biegam z suchawkami-hi hi. Do kina te偶 wiecznie nie b臋d臋 chodzi膰.Brakuje kogo艣 do pogadania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jedennn
Do go艣膰 z 10.04 godz 11.14 Mog臋 Ci臋 zapewni膰 , 偶e nie wszyscy faceci s膮 tacy jak ich opisa艂a艣. Po prostu 藕le trafi艂a艣 i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jedennn
Mia艂o by膰 14.11

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 25 lat po i teraz czekam na spraw臋 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jedennn
U mnie najgorsze by艂o to ,偶e praktycznie przez wszystkie lata byli艣my wzorowym ma艂偶e艅stwem. Wszyscy nam zazdro艣cili.Ostatnie dwa lata to wieczna walka.D艂ugo nie mog艂em sobie poradzi膰 z decyzj膮 o rozwodzie,ale nie mia艂em innego wyj艣cia.My艣la艂em 偶e to jest ostatnia deska ratunku.I lipa. Dzi艣 ju偶 si臋 pozbiera艂em i fajnie by艂oby pozna膰 kogo艣 mormalnego tylko nie ma jak i gdzie.Zobaczymy co los przyniesie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
normalnego-ha ha ha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wera34
呕ycie pokazuje 偶e najcz臋艣ciej ten pierwszy(pierwsza) nie byli tacy 藕li tylko trzeba by艂o ze sob膮 rozmawia膰 i wspiera膰 si臋 w trudnych chwilach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jedennn
Ile mo偶na rozmawia膰 i t艂umaczy膰.Prosi膰 i wr臋cz b艂aga膰. Zrobi艂em wszystko co mog艂em,艂膮cznie z psychologami i terapiami.W ko艅cu jej choroba wygra艂a ze mn膮. Tydzie艅 po ostatniej rozprawie wyprowadzi艂a si臋. Zostawi艂a dzieci na szcz臋艣cie pe艂noletnie,dom. Wybra艂a inne 偶ycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 odesz艂am od alkoholika. Co prawda zwi膮zek trwa艂 1,5 roku, ale... Patrzylam w lod贸wce ile piwa czy whiskey uby艂o. Wsp贸lne mi艂e sp臋dzanie czasu by艂o mniej wa偶ne od jego siedzenia na kanapie i chlania. Awantury o kolejne piwa. Osobne wracanie z imprez. Pocz膮tek zwi膮zku nie powinien tak wygl膮da膰... Zasluguj臋 na dobry zwi膮zek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I te偶 nie mam nikogo, ani na horyzoncie. Podobam si臋 m臋偶czyznom, lubi膮 na mnie patrze膰, czasem na ulicy kto艣 zaczepi, ale 偶eby co艣 sensownego z kim艣 sensownym... Nie ma gdzie, nie ma jak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jedennn
Z kr贸tkiej perspektywy widz臋 偶e dobrze si臋 sta艂o. Wol臋 ju偶 by膰 sam ni偶 szarpa膰 si臋 do ko艅ca 偶ycia z alkoholizmem. Mo偶e z czasem przyjdzie taki dzie艅 偶e poznamy kogo艣 warto艣ciowego. Trzeba w to wierzy膰.A dzi艣 mo偶na zaj膮膰 si臋 sob膮 i robi膰 to co si臋 lubi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
najpierw ogarnij swoje 偶ycie,bo jestes wspoluzalezniony od alkoholiczki i nie zbudujesz dobrego zwiazku a ty ju偶 po pol roku bys chcial kogos nowego,bo ci samotnie 偶yc? Uff.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do 23.21 Mi nie chodzi o zak艂adanie ju偶 jakiego艣 trwa艂ego zwi膮zku itd Chodzi o to by raz kiedy艣 mo偶na by艂o wyj艣膰 do kina ,na kaw臋 ,czy kolacj臋. Pogada膰. Cz臋ste przebywanie w m臋skim towarzystwie przy piwie nie wr贸偶y nic dobrego. Potrzebna jaka艣 r贸wnowaga. Ma艂偶e艅stwo na papierku sko艅czy艂o sie p贸艂 roku temu,a w rzeczywisto艣ci du偶o pr臋dzej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zakonczone formalnie malzenstwo a wspoluzaleznianie sie latami od AA to dwie rozne sprawy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Up.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do 19.53 Moim zdaniem dobrze by艂oby pogada膰 z psychologiem, czy na pocz膮tek poczyta膰 co艣 o wsp贸艂uzale偶nieniu, Zr贸b to dla siebie no i dla przysz艂ej partnerki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
12.04,22.50-to autor postu o b.偶onie alkoholiczce.To do niego nalezy ostatni go艣ciu kierowa膰 post o psychologu,itd. Go艣膰 z nocy to samo mu radzi艂 co ty. Czytaj uwa偶niej a nie wybi贸rczo,potem dawaj rady,nie odwrotnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
19"44,jak ty czytasz?autor nie chce zadnych partnerek i zwiazk贸w! Jeden wpis twoj i dwa lapsusy w zdaniu. Skupi膰 sie,by uwaznie przeczyta膰 to taka trudnos膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jedennn
go艣膰 11:45 to r贸wnie偶 ja O wsp贸艂uzale偶nieniu wiem ju偶 bardzo du偶o. Dzi臋ki za trafne rady. Do psychologa od wsp贸艂uzale偶nie艅 chodz臋 od lipca co dwa tygodnie. Na pocz膮tku wizyty by艂y raz w tygodniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jedennn,powodzenia!Terapia mo偶e byc d艂uga,ale z dobrym skutkiem,na pewno.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi臋kuj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak zwr贸ci艂am uwag臋, 偶e m贸g艂by przyjecha膰 czystym samochodem (nie pada艂o), to stwierdzi艂, 偶e to nie problem. x M贸j przyjaciel twierdzi, 偶e myje samoch贸d dopiero, jak si臋 o niego pobrudzi :P Wcze艣niej mu si臋 nie op艂aca :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 2016.04.10 nie znalaz艂am. odradzam przez internet. m臋偶czy藕ni chc膮 jednorazowo do 艂贸偶ka, najlepiej u ciebie w domu. z regu艂y s膮 niewykszta艂ceni, nie reformowalni. X Nieprawda. Ja pozna艂am swojego M臋偶czyzn臋 na g艂upich randkach internetowych. Cz艂owiek na poziomie, jak najbardziej wykszta艂cony, specjalista. Nie ci膮gn膮艂 mnie do 艂贸偶ka, uwodzi艂 wytrwale i pi臋knie :) Czy niereformowalny? Nie wiem. Raczej uparty. Ale dzi臋ki temu jeste艣my razem, bo nie by艂o 艂atwo, wr臋cz pod g贸r臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W艂a艣nie rozpad艂 si臋 m贸j 4 letni zwi膮zek z nowym partnerem i wiesz co...? Stwierdzam, 偶e m贸j by艂y m膮偶 to cudowny cz艂owiek i bardzo 偶a艂uj臋, 偶e nasze ma艂偶e艅stwo zaniedbali艣my do tego stopnia, 偶e sko艅czy艂o si臋 rozwodem. Doceniamy co艣, jak to ju偶 stracimy.

Udost臋pnij ten post