Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singielka123

mam satysfakcje z tego ze skrzywdzilam faceta

Polecane posty

Gość singielka123

zaczelo sie normalnie bylo milo az do pierwszego razu. potem przestal starac sie, interesowal go tylko sex. w zasadzie ja tez bylam "wyposczona" od dluzszego czasu nie mialam faceta. ale jak juz sobie uzylam totalnie go olalam a nawet splawialm. przestalam mu odpisywac, odbierac telefony a jesli juz doszlo do rozmowy to opryskliwej z mojej strony. zaczal sie starac znowu i zamiast zapraszac mnie do lozka zapraszal na kawe do kawiarni itp. zaproponowal nawet przyjazn bez sexu :D. wiem ze jest mu smutno i chyba sie zakochal.. ciesze sie ze z mojego powodu jest mu smutno. podzielacie moje zdanie?

Gość gość
teraz sie zakochal hol hol, rychlo wczas :d

Gość singielka123
dokladnie. odknal sie jak mnie stracil. myslal, ze juz mnie kupil a tu nagle niemiła niespodzianka. teraz nawet nie moge na niego patrzec, mam do niego obrzydzenie. a pomyslec ze na poczatku nawet mi sie podobal. ale ciesze sie, jak sie teraz tak poniza i prosi.

Gość gość
dobrze zrobiłaś,nie ma zasad i szacunku do kobiety to niech cierpi,każdy powinien zacząć być tak wychowywany ale jest dużo szmat które działają na szkodę i rozpuszczają bydło

Gość gość
a fecet zapewne myśli w taki sposób:" kurde jest fajnie znalazłem w końcu idiotkę która spontanicznie mi dogadza olewając mnie, mam taki fetysz. dla urozmaicenia da mi się czasami puknąć za filiżankę kawy i będzie git, ja to mam łeb na karku"

Gość singielka123
gosc wyzej- nie co ty tak nie mysli na 99%- nie bede wklejach wiadomosci, ktore do mnie wysylal ale to jakby pisal ktos zypelnie inny. nawet do tego stopnia, ze nawet nie chce sie spotkac sam na sam tylko moge byc z kolezankami jesli wole. oby tylko sie spotkac :). jak ktos wyzej napisal- kazdy "cfaniak" powinien dostac taka szkole, niestety niektore dziewczyny zamiast uczyc rozpuszczaja towarzystwo.

Gość gość
to na bank fetyszysta a ty myślisz, że cwana jesteś:D

Gość singielka123
gosc ty tego nie wiesz bo Ciebie sprawa nie dotyczy. dziewczyny wyczuwają kiedy ktos ma je gdzies a kiedy mu na powaznie zalezy, np wtedy gdy chcial tylko sexu wiedzialam ze chodzi mu o sex i nie wmawialam sobie ze to z wielkiej milosci chce sie bzykac. teraz tez wiem jak jest. ale nie wazne mysl co chcesz. dla mnie najwazniejsze jest to, ze z mojego powodu nie uklada sie po jego mysli.