Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest tu jeszcze ktoś

Polecane posty

Gość gość
ja prdle!co tu się k*****a dzieje?!

Gość gość
Peeling

Gość gość4imp
Przykro mi, ale moja ci=pa nie jest latwo dostepna. Kto mnie poznal osobiscie, ten wie. :) To samo o pustocie i ku=rwieniu. ;) Trzymajcie za mnie kciuki, jutro popelniam planowane od dawna szalone szalenstwo. :classic_cool: Milego weekendu. :) 🖐️

Gość gość
trzymam kciuka Imp:)... ech... to nie kciuk...;)

Gość gość
Ja jeszcze jestem, ale już mało widzę, więc mogą mi się jotpegi pomylić. Trochę to zależy od Magdaleny. 😴4imp biorę za to na siebie, ale tylko do jutra do 8. ;)I stało się, rolnictwo w Lesznie yebło się.

Gość gość
czuję tu muchę śmierdziuchę

Gość gość
Wszędzie czujesz zye/bie

Gość gość
Wleciała mucha do ci///pki. Latała we wszystkich kierunkach nie mogąc znaleźć wyjścia. Po piętnastu minutach zupełnie wycieńczona siadła i rzecze: – Teraz to albo mnie ch///uj strzeli, albo krew zaleje!

Gość gość
Przychodzi baba do lekarza cała w muchach. Lekarz ją pyta: -Po co pani przyszła? -Zostałam zmuszona.

Gość gość
Siedzą dwie muchy na ścianie i jedna mówi do drugiej -Ty Franek, wiesz co ? -Co ? -Gów///noo -Ku///rwa Edek, a żeś mi smaka narobił .

Gość gość
To mi przychodzi tylko na myśl jak czytam co Mucha Śmierdziucha robi na ERO. Pozdro ludzie. :D

Gość gość
Fajnie masz:D na bogato:D

Gość gość
No i przybędą w końcu ze wspólnie ustalonym kolejnym stanowiskiem.Przestań! :-o

W ciągu dwóch dni byłam widziana około czterech razy. Prześladowalam Najszybszego rozmową, Kuszę za petrova, wyzywałam Imperium wczoraj i chyba jeszcze coś, ale już nie pamietam. Naprawdę twierdzicie, że mam paranoję i to ja widzę niebieskie nicki pod pomarańczowymi częściej od was? Pytanie retoryczne. Dziękuję za hejt. x Najszybszy w mieście wczoraj Dementuje , nie znam tej Pani spioch.gif A i przy lodach raczej nie mam zwyczaju się zwierzać pechowiec.gif Zwierzać przy lodach? pechowiec.gif Kto to słyszał spioch.gif x Cieszę się;). Przecież mógłbyś się zakrztusić :) Mama zawsze mnie przestrzegała, żebym nie mówiła w trakcie, bo może mi nie do tej dziurki wpaść :P

Gość gość
Jak można z takim nickiem czegoś poważnego od innych wymagać?

Gość gość
Teraz udajesz dystans to po co latałaś za Imp? :D

Gość gość
Paranoiczka. Nie ma dowodów, bo edytowałaś. :D

Gość gość
Wypytywanie na priv i dystans :D

Gość gość
Zaczepiła ją kazała się tłumaczyć na privie dlaczego pisze na Kafe do Naja edytowała dystana jak ch//uj :D

Gość gość
Absurd zauważyłaś? :-D

Gość mucha w przelocie
Wiem. Chcielibyście poczytać sobie i stąd ten ból dupska . Brakuje wam kolejnej aferki. Nara.

Gość gość
Muszka Śmierdziuszka 2016.03.09 Dobry wieczór Wszystkim, Na wstępie pragnę podziękować Midsummer, CiZi i miłym pomarańczkom. Jestem pod ogromnym wrażeniem i jest mi bardzo miło, że tak dyskutowałyście z Cynikiem broniąc mnie ponieważ ten człowiek mnie atakował i obrażał. Przypomnę tylko, sekwencję zdarzeń dla nieobecnych. Starałam się złagodzić ton dyskusji na temat domniemanego pozowanie do obrzydliwych zdjęć na krześle. Cynik niestety cały czas wymyślał sobie i insynuował różne fakty z życia Imperium. Zaproponowalam żebysmy wszyscy się pogodzili. Nawet przyznałam, że Imperium może wyglądać ładnie na tym krześle. Cynik oczywiście zaczął znowu mielić ozorem coś o ‘zapytaniu się Naja” więc się delikatnie mówiąc zdenerwowałam i zaczęłam klnąć(bardzo), że jest burakiem , że znowu pokłóci się ze wszystkimi, a potem zostanie sam i po jakimś czasie znowu wróci ‘z podkulonym ogonem’ (tego sformułowania nie użyłam wtedy) . Na co on mi : „kłamstwa Muszki na temat Imperium wyjątkowo źle na nią działają!!!” Na co ja mu: to sobie idź stąd, bo na moim privie z Najem nie siedziałeś, nikt od Ciebie tego nie chciał. Nikt nie będzie za Tobą tęsknił. Wtedy się obruszył, żebym nie mówiła za wszystkich. I przyznałam rację, że nie będę mówić za wszystkich. I powiedziałam mu, że ja mam takie głębokie przeczucie ,że nikt za nim nie będzie tu tęsknił. No i zaczęło się wyżywanie się na mnie, obrażanie mnie, jadowita , chamska i długa analiza na temat braku moich adoratorów, mojego Nicka i niedojrzałości seksualnej  .  Co robi Cynik? Otóż: Cynik postanowił wprowadzić na tym forum swoje zasady. Chce żeby była tu jedna osoba, czyli Imperium, która ma wszelkie prawa i wszyscy mają się podporządkować do niej. (Nie przypomina Wam to zasad z Bacówki?) On natomiast będzie miał z nią wspaniałe relacje i będzie na temacie . (Czy widzidzie jak chamsko odnosi się, wręcz krzyczy do Naja?? Moim zdaniem zakłada, że jak będzie miał dobre relacje z Imperium to będzie mógł wszystko  )  Ja uważam, ze Cynik próbuje Imperium ‘uwieść’ poprzez strasznie nachalne kadzenie jej: Piękna Agneszka, Demon Seksu, który wygrywa wszelką konkurencję o uwagę mężczyzn z takimi śmierdziuchami jak ja i w ogóle cudowna barmanka , za którą tęskni itd What the F/U/C/K ja się pytam.?? Ja osobiście uważam, że Naj jest mój. Jest tu kilka osób, które to potwierdzą. Każdy, kto jest uprzejmy, interesujący , kogo polubimy i kto polubi nas może pisac na tym forum. Nie ma problemu. Imperium, jest osobą, która lubi wbijac się na maila , ale równie dobrze możemy robić to wszyscy po kolei. Natomiast Cynik tego nie rozumie. Cynik mówi, że Imperium tu rządzi, a ja mówię, że Naj tu ‘rządzi’. Naju, zgadzasz się ze mną?  Midsummer uważam, że niepotrzebnie miałaś jakiekolwiek wyrzuty sumienia. Ty uważałaś, że Cynik jest jak dziecko, na któ®e się krzyczy, a ono i tak nie wie dlaczego. Ja uważam, że Cynik jest dobrym obserwatorem i zdaje sobie sprawę z tego co robi. Przeczytajcie sobie wypowiedź Cynika do mnie, w której jednak ma jakieś obserwacje na mój temat, tego czy zwracam, czyjąś uwagę, czy nie. Nie będę drążyć tematu, czy to była ostra dyskusja, czy nie. Nie o to mi chodzi. Chodzi mi tylko o ‘ labilność wrażeń Cynika’ Post Cynika z 17.18: "Do tego to wyjątkowo dziwne, bo przecież to bardzo inteligentna kobieta. Nie wierzycie? Sami jej zapytajcie. Ona Wam powie" Nie wiem, czy chciałam coś jeszcze powiedzieć, ale jak mi się przypomni to nie napiszę. Mam dosyć.

Gość nieaniołek
muszko, masz zwidy. witałaś nieobecna.. do tej chwili ;) 👄

Gość gość
Frida hejtowała Muszkę? :D

Gość gość
Mucha myśli, że to Imp i Frida do niej pisały, a to ja. :D

Gość mucha w przelocie
Nie mów mi co myślę . Nieaniołku, nie mam zwidów, witałam się z Tobą ogólnie, po przerwie. Ty tego nie zrobiłaś. pa.

Gość gość
Zaważyliście jak Najeczek olał Muchę jako Absynta? :D

Gość gość
Mucha masz paranojsko. Fridy tu nie było. Ogólnie to witaj się na karuzeli. :D