Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet nie chce ze mna rozmawiac od kilku dni

Polecane posty

Gość gość

Poszlo o mala sprzeczke :O I teraz on ze mna nie chce gadac... Wiec sie nie narzucam ,ale baaaardzo mi zle. Do tego stopnia, ze teraz nie moge spać. Nie wiem jak przezyje jesli sie rozstaniemy :( Jutro mam zajecia na uczelni, a nie spie cala noc, a jutro musze isc chociaz na jedne bo nie chce miec problemów... Poszło o w sumie bzdure, a teraz on milczy, jak dzwonilam to odebral, ale byl dla mnie bardzo niemily wiec stwierdzilam, ze nie bede sie narzucac, ale jest mi bardzo zle teraz

Gość gość
A i jestesmy (albo juz i nie) razem od prawie 7 lat... Nie wiem co sie stało :( W sumie to od poczatku roku sie cos psulo, a potem sie poprawilo i teraz znow cos jest nie tak.... Co byscie zrobili na moim miejscu? Nie chce sie mu narzucac..Bo wtedy bedzie jeszcze gorzej. Zapytałam sie czy chce sie rozstac to tak nie powiedzial, ale mily tez nie byl. a dzisiaj w ogole nie rozmawialismy

Gość gość
przegiąłeś. nie ma już o czym gadać. miłego gnicia po 2 stronie nie dziwie sie kobietom ze od ciebie uciekaja gnojarzu

Gość gość
zawsze szczery- wiem własnie, ja już sie do niego ni odzywam nie mam zamiaru sie narzucac :( Ale ciezko mi..

Gość gość
Jeśli po 7 latach, tak po prostu zerwał kontakt, to najwyraźniej tylko szukal pretekstu. Daj sobie z nim spokój

Gość gość
A o co sie poklociliscie? Może to dla niego pretekst żeby sie rozstać

Gość gość
08:32- O to, ze chciał przyjechać, a ja się nie mogłam z nim spotkać, ale pozniej niby sie pogodzilismy tzn tego samego dnia... No a potem niby dzwonił ,ale chyba z raz, a poza tym to mowil, ze jest bardzo zapracowany... byc moze to pretekst, a moze ma do mnie żal, sama nie wiem... Pytałam czy chce sie roztsać to na mnie nakrzyczał ,ze nie

Gość gość
zawsze szczery- dlaczego nie ma znaczenia? Wg Ciebie tez on szuka pretekstu? Nie wiem sama, byc może, ale z drugiej strony jeszcze kilka dni temu bardzo chcial do mnie przyjechac, a ja nie moglam i sie wsciekł :O To jakby chcial zerwać to by chciał przyjechac do mnie?

Gość gość
moim zdaniem szczery dobrze prawi - nie ma znaczenia, bo dojrzali ludzie sie do siebie odzywaja i wyjasniaja sprawy jesli im na sobie zalezy. wiem, ze ci ciezko sama kiedys cos takiego przezywalam. niestety ja nie dawalam rady i sie narzucalam, ale to i tak nie mialo racji bytu. trzymaj sie cieplo. i jak sie jasnie pan obudzi to daj mu jakas nauczke bo tak sie nie robi

Gość gość
o matko przeciez nie zerwal z nia kontaktu tylko zwyczajnie sie poklocili!! facet potrzebuje czasu zeby ochlonac.. daj mu pare dni i wtedy sie odezwij bo jak widac poczul sie odrzucony

Gość gość
to ten koles co najpierw nie chcial do ciebie przyjechac, bo mial kolege przenocowac, a potem kolega sie rozmyslil i chcial sie z toba spotkac, ale ty musialas jechac wczesniej, zeby jakas prace oddac?

Gość gość
15:14- tak to ten, pisałam tu juz o nim