Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu niedziewice upadlają i wyśmiewają i wyszydzają dziewice dlaczego

Polecane posty

Gość gość

Co jest tego powodem? Tej potwornej wręcz zazdrosci...

Gość gość
Dlaczego? Bo są idiotkami.

Gość gość
A czego można wymagać od takich kobiet. Brakiem swojej powściągliwości pokazują, że są tylko nic nieznaczącymi pojemnikami na spermę

Gość gość
Mysla, ze jak kogos opluja to one stana sie czystsze. Klasyka

Gość gość
Nie podoba mi się ta szarpanina i przechwalanie się jednych i drugich. Pilnujcie się sami siebie i przestańcie osądzać na wzajem, bo to jest chore.

Gość gość
A ty debilu wróć się z gimbazy, w której siedzisz do podstawówki i naucz się ortografi.. Cwelu "upodlaja" się pisze, bo pewnie bys nie znalazł błędu... Nara głąbie

Gość gość
Dlaczego taki idiota jak ty pisze sam ze soba i zaklada durne tematy. Porozmawiaj z psychiatra.

Gość gość
Wez juz k***a skoncz bo marnujesz adresy ip debilu! Kim ty w reslu jestes, ze tak bardzo meczy cie ten temat?! Pewnie malym, chydym, p*****la bez ambicji, planow i zycia poza kafeteria! Wyjdz do ludzi, idz na jakis kurs, poznaj kogos, zacznij zyc! Bo poki co to kaparzysz z dnia na dzien i masz swoje wizje, omamy dotyczace tego "zdemoralizowanego swiata" jak panowi rzadzacy tym krajem. Schizofrenia puka do Twoich drzwi. Zacznij ja leczyc!

Gość gość
Mam wrażenie, że "nie dziewice" nie wyśmiewają się z dziewic, tylko z autora tematu, który ma niezdrową obsesję na tym punkcie

Gość gość
Obsesja obsesją autora ale prawda jest prawdą. Czystosc ma znaczenie. Buduje nas. A rozwiązłość upadla i poniża. Tak prawda.

Gość gość
Jest taki facet, który z powodu wiary, przekonań czy czegoś tam, trzyma rękę w górze od wielu lat. Ręka wyraźnie obumarła i już jej nie może opuścić. Ten to dopiero ma charakter, co nie? Musi się czuć bardzo podbudowany i czysty. Btw, czy rozwiązłość to seks ze stałym partnerem? Bo ja bardzo lubię być rozwiązła w takim razie. Ba, będę rozwiązła pojutrze i raczej nie czuję się tym upokorzona. :D

Gość gość
a czy ktoś ma napisane na czole kim jest? Najgorsze bydło to tacy, którzy tracą czas na takie brednie. Przestań trollować, bo to nudne i prymitywne.

Gość gość
autorze, twoj piertolec sięga zenitu. pora skontaktować się ze specjalistą, źle się to skończy.

Gość gość
czy rozwiązłość to seks ze stałym partnerem? Bo ja bardzo lubię być rozwiązła w takim razie. Ba, będę rozwiązła pojutrze i raczej nie czuję się tym upokorzona xxx Tak. Rozwiązłość to seks ze stałym partnerem w relacji pozamałżeńskiej. Nie ćwiczy mężczyzna powściągliwości przed małżeńskiej to i po ślubie on będzie ciągle szukała nowych wrażeń. Do ślubu nawet może nie dojść bo u Ciebie dostał wszystko co miałaś do zaoferowania bez zobowiązań. Więc jak sie znudzi Tobą to pójdzie do innej. Klasyk. A Ty zostaniesz sama i czuć sie bedziesz nie tylko oszukana i zdradzona ale również wykorzystana. Ponad to jak wpadniecie a on poszuka sobie innej tym bardziej bedziesz upokorzona.

Gość gość
Większość moich znajomych i koleżanek to już mężatki i prawie wszystkie wychodziły za drugiego czy nawet trzeciego partnera ja wyszłam za mąź, gdy nasze dziecko miało cztery lata więc teoria idioty autoram nie ma nic wspólnego z faktyczny życiem a jest wymysłem jego chorej psychiki

Gość Michał121212
A kto by chcial na stale nie dziewice uzywana przez kogos...

Gość gość
Teraz igrasz z ogniem ale jak sie sparzysz to bedziesz przeklinac swój los. Czystosc ma znaczenie. Nie patrzysz na długofalowe konsekwencje postepowania. I to, ze narazasz swoje przyszke dziecko na powolanie go do zycia z wpadki i na starcie zafundujesz mu rozbitą rodzinę i matke i ojca bez dojrzałości i przygotowania do jego przyjęcia i opieki materialnej i emocjonalnej. Ty jako kobieta masz więcej obowiazkow niż mężczyzna, który wciągnie portki i pójdzie dalej. Ale to Ty zostaniesz z nowym rozwijającym się życiem w sobie. Brak szacunku do siebie powoduje, ze nie szanują też inni takiej osoby.

Gość gość
Ale wlaśnie dziewczyny które mają już za sobą pierwszy seks wychodzą za mąż a ty autorze idioto wieczny kawaler i tak już zostanie bo jesteś bezrobotnym impotentem.

11:24 ty duzo wiesz kim jestem i co mam. :) a co do malzenstw to nie, nie wychodza bo z roku na rok spada liczba zawieranych malzenstw. :)

A i nie jestem autorem tematu. Nie wiem dlaczego ubzduralo sie wam puszczalskie nie dziewice, ze tylko ja jeden na swiece chce dziewice na zone...

Gość gość
wasz świat fantazji, a rzeczywistość to zupełnie różne sprawy. wiem, że niestety nie uwierzycie, bo proces psychotyczny zaszedł za daleko, ale, teraz uwaga - WSZYSTKIE moje koleżanki miały życie seksualne i WSZYSTKIE są mężatkami. a teraz miotajcie się dalej w swoim świecie błon z nogami.

Gość gość
Przecież cały czas piszesz o swojej obsesji a że impotent to widać gołym okiem wiecej nie mam czasu ja mam obowiazki

Gość gość
Ile lat masz Michał?

Gość gość
no, srają, srają... co twoja matka na to wszystko co wyprawiasz zamknięty w pokoju? nie martwi się?

Gość gość
nie narażę nikogo na rozbitą rodzinę i trudne dzieciństwo, bo miałam usuniętą macicę jako dziecko :) a przerażające i straszliwe upokorzenie, jakie niesie ze sobą zdrada partnera... cóż, zdarza się, jestem dużą dziewczynką, jakoś sobie poradzę, jeśli tak się stanie, ale na razie jest dobrze :)

Gość gość
przecież ty nie masz pracy.