Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj pies nie chce jesc .....dlaczego

Polecane posty

Gość gość

Problem dosc banalny ale jednak problem. Moze jest tu ktos kto zna sie i rozumie zwierzaki? Mam w domu dwa dorosle koty i od 3 mies pieska. Teraz ma pol roku. Problem mam z karmieniem w sumie od zawsze ale myslalam ze to minie jednak nie mija. Kiedy daje kotom jesc do misek i tez psu do osobnej miski to pies nie chce jesc. Pokazuje podstawiam mu pod nos a on nie. Patrzy na koty jak jedza.piszczy steka ale swojego nie ruszy. Mimo ze jedza to samo. I tak to trwa az koty nie zjedza wtedy pies powacha ich puste miski i sam zje swoja. Ale tez nie zawsze bo czasem jeszce ktorys z kotow mu zje. Czasem jest tak ze w trakcie jedzenia pies cos im podbierze ale swojego dalej nie ruszy. Tak samo jak dam tylko psu. Najpierw sie patrzy poloze kolo miski i piszczy. Do momentu az ktorys z kotow nie zacznie mu zjadac. W koncu zje mu szystko a pies zostaje glodny....czemu tak do cholery sie robi?

Gość gość
Nie chce mu się jeść bo jak patrzy na Ciebie to mu nie dobrze

Gość gość
Po raz to czemu karmisz psa i koty tym samym? Dwa szczeniak powinien miec ciągle dostęp do miski z jedzeniem. Co najmniej do roku. Trzy to się nazywa zazdrość. Miske na to nie zdechnie z głodu. On jest zazdrosny i chce jeść to co koty. Nie ważne ze w miskach to samo. W tej drugiej jest zawsze lepsze

Gość gość
dlatego pies i kot dostają to samo? Czy pies i kot dostają karmę dla psa lub kota?

Gość gość
gość dziś Dwa szczeniak powinien miec ciągle dostęp do miski z jedzeniem. Co najmniej do roku. x x x dawno większej głupoty nie czytałam:O

Gość gość
dlaczego*

Gość gość
Póki pies rosnie powinien miec dtsly dostęp do jedzenia jak i picia. Potem podajemy miske raz lub dwa razy dziennie .

Gość gość
Ja gotuje im z reguly sama.jakas kasze,ryz z kawalkami podrobow czy wartubke lub czasami puszka. Niewazne czy sam samym koro czy samemu psu to pies i tak nie zje. Nawet jak je sam to przez pierwsze 20 min piszczy nad miska i zje dopiero jak koty zaczna mu wyjadac ale tez nie zawsze