Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż zareagował nerwowo, bal się ze przeczytam smsy od jego matki

Polecane posty

Gość gość

Mieliśmy z jego telefonu napisać do kuzynki wiec wzięłam telefon i napisałam a on jakiś pidenerwowany ! I pyta dlaczego my wchodzę w telefon! Nic nie byli w skrzynce tylko smsy od jego matki i braci wiec zdziwiłam się jego reakcja! Pytam go o co my chodzi a on na to ze "znowu przeczytasz cis od mojej matki i będziesz przeżywać ". Dodam że jego matka mnie nie lubi i tepi bo z tego co wiem żadna kandydatka nie hest jej zdaniem dobra na synowa i sama mi to powiedziała! Zazdrosna o mnie była ze 3 lata. Ja juz od dawna tak nie reaguje alergiczne wiec i co mu chodzi? Ciekawe co ona tam pisze ze on się tak denerwuje by przypadkiem nie odczytać. Kiedyś za moimi plecami próbowała mu wcisnąć jak ma nazwać nasze dziecko.

Gość gość
Lepiej sie nie stresować i odpuścić...bo jeśli ona rzeczywiście tak bardzo cię nie lubi to mogła róże bzdury napisać i szkoda nerwów i niepotrzebnych kłótni...

Gość gość
A to lobuzy z tego twojego meza i teściowej, przytulam.

Gość gość
widocznie stara cos wypisuje i on sie boi ze jemu sie dostanie za darmo, to nie jego wina ze ma taka matke. a moze troche jego bo nie umie jej ustawic, nie wiem

Gość gość
Może niekoniecznie od matki...

Gość gość
nie no, tyle to widziałam, że tam były smsy tylko od matki i braci. Jeden był od operatora, nie czytałam nic, tylko po prostu jak wchodzisz by napisać smsa to ci sie wyswietla od kogo tam są wiadomosci.

Gość gość
10:28 jesl tak by było jak mówisz, to byłoby to przykre. ja noe mam przed nim żadnych tajemnic, jak chce to moze moją skrzynke czytac sobie do sniadania, w ogole mnie to nie ruszyłoby

Gość gość
Piszę z własnego doświadczenia... Niestety... Też przez przypadek ( bo mój telefon był rozladowany i miałam dzwonić z jego), biorę, patrzę... Ech... Szkoda słów... Tego jednego smsa nie skasowal i lepilismy związek długi czas.. Ale to inna bajka...

Gość gość
10:38 no ja jakbym coś takiego zobaczyła to już by nie było czego lepić. Jestem bardzo honorowa. Może tez naiwna, ale uważam, że skoro ja nie pogrywam w ten sposób to i on nie powinien. Na razie nie widziałam nic złego, więc może rzeczywiście chodzi o matkę. Ona naprawdę mi potrafi dopiec a kto wie co wypisuje do niego.

Gość gość
Poza tym, gdyby wasz mąż coś takiego w waszym telefonie znalazł, to dla niego onzaczłoby tp koniec związku. Tacy są faceci, a wy po co im wybaczacie? ja swojemu na pewno bym nie wybaczyla, wiem to

Gość gość
No widzisz.... A myśmy zlepili... To związek z 20-letnim stażem. Poza tym do zdrady jako takiej nie doszło, po prostu się pani była uaktywnila mocno, zaczęła słać smsy, chciała się spotkać itp. Rozbiło się nawet o rozmowę z jej mężem,wstydu babie narobilam i tyle.Z mężem owszem, mieliśmy trudne dni, nie powiem, ale nie uważam, żebym postapila niehonorowo. Może gdyby doszło do zdrady... Ale już się nad tym nie zastanawiam... Było, minęło...

Gość gość
a widzisz., my mamy tylko 4 lata stażu wiec gdyby cos takiego sie zdarzyło to bym nie zniosła. Zeby tak na początku wsponego zycia od razu takie rzeczy. Tak jak mowie nic tam nie widzialam niepokojącego ale ten jego zdenerwowany ton mnie zdziwił

Gość gość
11:08 a ta szmatka wiedziała że on, ma Ciebie czyli ma żonę?> bo jak tak, to zwykła ściera jakich coraz więcej

Gość gość
11.08 gratuluję że wam się udało. I mam nadzieję, że opinia o tej jak to ktoś trafnie ujął "szmatce" poszła w świat :D Autorko, też mi się wydaje, że to nie chodziło o sms-y od matki...

Gość gość
11:24 ale nie było tam nic niepokojącego, mówię Ci poważnie. Dla pewności zajrzę jeszcze dziś do jego telefonu jak np. bedzie w wc. Co do tej jego matki...to kiedys robiłam mu awantury jak przecyztalam jakies smsy od jego matki, suszyłam mu glowe ze jej nie znoszę bo ona mnie nie znosi itd, że po co on do niej pisze, itd. wiec nie wiem...moze naprawde sie bal ze znowu zrobie akcje

Gość gość
No to oby chodziło tylko o strach przed twoją akcją :D Trzymam kciuki.

Gość gość
myślę że nic tam nie znajdę, rano nie znalazłam przynajmniej, ale wiecie jak to z facetami. ja tam żadnemu nie ufam i to jest smutne. Męzowi chciałam ufać ale jego matka mi wiele razy robiła aluzje że on może mieć każdą i on jest taki cudny i przystojny, taki podobny do kogos z rodziny kto mial branie, i ze ten ktos z rodziny prawie zwiazek mu sie rozpadł bo jakas trzecia go podrywała... jak tego sie nasłuchałam i jeszcze widze tesciową na horzoncie np. w smsach to sie zastanawiam czy ona jest po prostu wredna czy moze mowi mi prawde o nim

Gość gość
11;34 yyyy...ta jego matka to widze ze chcialaby cie odpedzic od niego...nie dziwie sie ze reagujesz na nia alergicznie...mysle ze te jej teksty to po to by ciebie zdolowac i pozbawic pewnosci w zwiazku

Gość gość
oj naiwna jesteś :) na pewno nie chodziło mu o smsy od matki tylko od... kogoś innego :) przestraszył sie, że zapomniał usunąć albo że akurat w tym momencie jakiś przyjdzie :)

Gość gość
11.48 dokładnie, na bank czekał na odpowiedź, bynajmniej nie od matki :D a wcześniejsze usunął dlatego autorka nic nie znalazła. Nie bądź naiwna, nawet najwredniejsza teściowa (czy matka) nie doprowadza faceta do takiego stresu ;)

Gość gość
11:51 no to super, cały dzen sie teraz bede stresować. dzięki za "pocieszenie".

Gość gość
oczywiscie :) znam to z wlasnego doswiadczenia tylko to ja bylam takim " mezem autorki " i wiem jak reagowalam nerwowo i dlaczego ;) no ale glupim sie bylo, teraz sie zmadrzalo :P

Gość gość
nie wiem czy on bardzo nerwowo zareagował...nie krzyczał, nie ciskał się jakoś... tylko widac bylo ze byl troche poddenerwowany i pytał dlaczego już piszę tego smsa skoro razem mielismy pozniej napisać. i tyle. Moze macie racje, nie twierdze ze nie. Ale w oczach jego widzialam ze jest lekko poddenerwowany wiec to mnie zaniepokoilo

Gość gość
Szpieguj knura bo cos kombinuje na boku.

Gość gość
skąd z taką pewnością i stanowczością wiecie, o wyrocznie, że mąz autorki flirtuje z kimś i ją zdradza? za rękę go złapałyscie? co wy wiecie? :D typowe kafe, zestresowac kogos nie mając nawet 50% potrebnych dowodów... autorko nie schizuj, serio....

Gość gość
12:01 a po co szpiegować? prawda w koncu sama wyjdze na jaw...mam sie bawić w detektywa? przeciez nie ma nic ukrytego co nie mialoby byc odkryte. nie wiem, on grzecznie zawsze jest o czasie w domu, 20 minut idzie z pracy i nigdy sie nie spoznia wiec nie wiem. a w pracy ma samych facetów to nie wiem z kim mialby zdradzac moze z sekretarka sugerujecie? cóż, czas pokaze

Gość gość
To ja od byłej szmatki :-D Oczywiście, że wiedziała, że ma żonę dzieci... Jak do niej napisałam, żeby się delikatnie mówiąc odpieprzyla, bo to ona go zdradziła, jak był w wojsku to mnie policja straszyla o nekanie... A do Autorki Masz rację, nie szukaj, jeśli faktycznie coś przeskrobal, samo prędzej czy później się wyda.

Gość gość
Autoreczko,pod pic to sSzweda bo Polak sie nie da. Próbujesz wciągnąc w dyskusje do ciebie podobne:):):) żaden facet nie wypowiedziałby takiego tekstu" "znowu przeczytasz cis od mojej matki i będziesz przeżywać " Wcale się nie dziwię że można nie lubići kceptować takiego typa jak ty.Jesteś takim cichutkim podpier .... laczem

Gość gość
Ja bym wzięła jego telefon pod dyskretna obserwacje bo skoro wiesz ze jego matka cie nie trawi to chyba gdyby coś napisała na ciebie To jakoś by cię nie zaskoczyło. .....jeśli faktycznie to była by teściowa to po głupim SMS, ie dostała by odpowiedz ode mnie z telefonu meza

Gość gość
ja mialam to samo i juz nie jestem z ex