Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie jest cholernie nudne

Polecane posty

Gość gość

Najpierw: szkoła-dom-szkoła-dom, później: praca-dom-praca-dom. Co robić w tym życiu ?

Gość rozjana
mam to samo. pewnie jestes singlem/ką?

Gość gość
Bez milosci i wiary w Boga życie nie ma celu ani sensu.

Gość gość
Skomplikuj je sobie, dobry romans nie jest zły. ;)

Wiem ze jest nudne dlatego od dzieciaka interesowalem sie perkusja 14 lat minelo i zostalem muzykiem dzisiaj mam lat 21 i daje czadu w anglii. Najgorsze jest to ze moj przyjaciel z ktorym gram twierdzi to samo co ja. Raz jak sie spotkalismy powiedzialem: why do i have to deal with life if i can play music. A on: exactly. Dlatego dzisiaj jest mi dobrze :)

Do dzisiaj posuwamy sie paleczkami od perkusji w dupska a potem wjezdzamy swoimi fiutkami w siebie i jedziemy ostro z tym koksem mmm kocham to xD

Do dzisiaj posuwamy sie paleczkami od perkusji w dupska a potem wjezdzamy swoimi fiutkami w siebie i jedziemy ostro z tym koksem mmm kocham to xD X Widze neptyk ze cie fantazja ponosi.

Ale mam faze po zielsku o ja piertole wkrecilem sobie ze ktos sie pode mnie podszywa i teraz pisze sam ze soba o kierwa ale jazda XD:D chris dawaj do mnie uwielbiam sie z toba kochac po zielonym mmm fire kuhwa fire :)

Ej typie co pisze z tego samwgo nicka, inni moze widza mnie w twoich postach, ale ja wiem ze jestes gejem ;)

Gość rozjana
romanse sobie daruj. chyba ze oboje w zwiazku szukacie odskoczni chociaz tego tez nie popieram. nie ma co spotykac sie z bydlem i rozpuszczac towarzystwa. niby z jakiej racji mial by miec w domu zone gotujaca obiadki a poza domem goraca kochanke .