Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pożadanie

Polecane posty

Gość gość

Drogie Panie czy wasi faceci wywołują w was pożądanie? W sensie wejdzie do domu i już macie ochotę, czy musi wami "poruszyć" żeby się rozochocić?

Niewątpliwie jest miły dla oka, ale żeby tam zawsze mi się chciało, to nie powiem. Chociaż faktycznie czasami tak jest, że wchodzę i mam ochotę się na niego rzucić.

Gość gość
Tak ale miałam dużo większe gdy mąż przyszedł z kolegą. Gdy mąż widzał że mam na niego ochotę spytał czy nie miali byście na siebie ochotę? Oboje przetaknęliśmy za tak.Skonczyło się na wspaniałym seksie we trójkę. Tak jak wtedy mnie mąż zerżnął wcześniej nigdy tego nie doznałam. Wiec zwiększa podniecenie faceta widok seksu żony z kochankiem.

Gość gość
Jakoś wierzyć mi sie nie chce w te trojkaty ja swoja namawiam i nic z tego Moze podpowiedź mi jak to zrobic

Gość nieaniołek
nie potrzeba żadnych podpowiedzi. wszystko zostało powiedziane. czytaj uważnie :) nie namawiasz, tylko PRZYCHODZISZ DO DOMU Z KOLEGA i dzieje się.. jak opisane wyżej.

Gość gość
Patologia :O

Gość gość
Tu nie chodzi o grzanie się z kolegami, pytam czy pożądacie swoich facetów? Jak tak to co na to wpływa, jak nie to dlaczego...

Gość gość
13.10 trójkąty czy wymiana partnerów zależy od potrzeb seksualnych i spróbowania czegoś nowego w seksie.

Gość gość
to znaczy że to pożądanie zgasło skoro potrzebny kolejny bodziec.

Gość gość
Co za idiotyczne pytanie, jak ktoś się podnieca na sam widok drugiej osoby (a już zwłaszcza ubranej), to chyba powinien zgłosić się do psychiatry, bo to normalne nie jest.

Gość gość
co za idiotyczna odpowiedź, pożądanie nie jest tożsame z podnieceniem.

Gość gość
Wiele dziewczyn zwraca uwagę na partnera czy innego na krocze czy nie stoi mu. Wtedy dochodzi przeważnie do podniecenia.

Gość gość
Gdy moj facet jest cały dzien do mnie miły albo pisze mi pikantne sms-y (niestety nie mieszkamy jeszcze razem ale juz troche jestesmy), to gdy po pracy (ok. 21/22) sie spotkamy czasami jest cieżko utrzymac łapki przy sobie żeby nie zdjąć mu spodni i wskoczyć ;) Ostatnio wystarczyło że mi pojeździł troche po skórze opuszkami, zaczął przegryzać płatek ucha a wylądowaliśmy na bocznej drodze ;) duzo zależy nie wątpliwie od faceta :)