Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uważacie, że jasnowidz Jackowski jest wairygodny, wierzycie w jego słowa?

Polecane posty

Gość gość

bo tyle jego w mediach że pewnie niedługo z lodówy wyskoczy... ;)

Gość gość
Nie wierzę mu.

Gość muixi
jest bardzo wiarygodny jeśli chodzi o poszukiwanie zwłok denatów, natomiast jeśli chodzi o wszelkie przepowiednie to jest jedna wielka lipa, koleś ma parcie na szkło i fantazjuje do kamery albo wali po prostu takie truizmy, że głowa mała, mówi o rzeczach, które każdy widzi i każdy może się spodziewać nie posiadając żadnego daru "jasnowidzenia" :D

Gość gość
no dobra ale nie jest chyba całkowitm beztalenciem skoro ma dar jasnowidzenia gdzie sa zwłoki (czyli umie kontaktowac sie z energią zmarłych)

Gość muixi
no nie jest całkowitym beztalenciem, dlatego piszę, że w poszukiwaniu zwłok jest bezkonkurencyjny, ale na tym kończą się zdolnośc***ana Krzysia ;)

Gość gość
nie wiem ylko po co on sie ośmiesza i wygaduje rozne bzdury do fakt.pl

Gość gość
Nie wierze w jasnowidzów,wróżki,wróżbitów,horoskopy,zabobony i inne cuda na kiju.

Gość gość
a ja tam w niego wierze, mimo ze jestem ateistka i raczej dla mnie tego typu rzeczy typu uzdrowiciele,wrozki nie maja racji bytu. ale Jackowski ma na swoim kacie wiele ciał ktore odnalazł, gdzie policja nie mogła sobie z tym poradzic. przeczytałam jego ksiazki "zmarli mowia" i mogłabym je polecic. nie wierze w jego przepowiednie ale w jego zdolnosc jasnowidzenia-tak

Gość gość
moja bratowa pochodzi z tej samej miejscowości co on, nawet razem pracowali. Mieli go w tamtych czasach za dziwaka, bo wiedziała kiedy co się stanie np. że nie będzie wody, bo coś się wydarzy. Czytałam jego książki, są bardzo ciekawe, polecam.

Gość gość
Nie wierze w ani jedno słowo jakiś psychok naćpany

Gość gość
powinien brać leki, może to zahamuje rozwój choroby

Gość gość
On mówi takie rzeczy, że każdy to może powiedzieć. np. "Polska będzie podzielona. W Europie będą zamachy. Duże grupy ludzi będą przez Europę szły" no beka, no. kto jeszcze mu za to płaci...