Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę znaleźć mężczyzny, który utrzyma ze mną czystość do ślubu

Polecane posty

Gość gość
15:11 czyli ta obsesja dziewictwa istniała już od szkoły, wydawało mi się że są inne ciekawsze tematy którymi młodziesz szkolna się interesuje np sport (szczególnie w przypadku chłopców),, ciekawa książki, moda itp a tu w szkole jedynym tematem dziewictwo.

Gość gość
Gdzie taką znaleźć dziewczynę która czeka z seksem aż do ślubu a nie uprawia seks z każdym w którym jest związku. x Na kafe, cnotki niewydymki siedzą tutaj w większości :D jedna nawet taki temat założyła, w którym piszesz. Wieczne problemy macie i dziwne zainteresowania. A potem ryczące czterdziestki są.

Gość gość
Nawet nie wiedziałam, że tacy dziwni ludzie istnieją. Nigdy w szkole czy na studiach z nikim nie rozmawialiśmy na takie tematy. Jest tyle innych ciekawszych. Nigdy nie miałam do czynienia z łajdakami ani z przewrażliwionymi strażniczkami moralności własnej i cudzej. Głupie żarty, to zaczyna być nudne

Gość gość
ja bym się nawet nie ośmieliła koleżanki zapytać czy jest dziewicą, bo nie wypada. Raz kolega tak przez głupi żart zapytał takiej jednej, to mu dała w pysk i poszła :-D

Gość gość
Mogę być ja, pod warunkiem że czystość nie jest uwarunkowana wyznawaną religią (bo nie chcę kobiety zniewolonej religią)

Gość julka_koszulka
Ja bym to miała gdzieś i cieszyła się z wolności :)