Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Slodka67

Sanex

Polecane posty

Gość Slodka67

Otrzymałam w ramach kampani do przetestowania sanex zel pod prysznic Darmo Pro Hydrate i przyznam że naprawdę spełnił swoje zadanie nie podrażnia mojej skóry a przy tym ma fajny delikatny zapach ,znajomi jak i rodzina są zachwyceni nie spodziewałam się że będzie dobry,wcześniej zakupilam inna wesje sanex tak z ciekawości i bardzo miłe zaskoczenie oczywiście pozytywne ,co do konsystencji jest ok:)dobrze się pieni oraz rozprowadza opakowanie poreczne chętnie zakupie go ponownie.

Gość gość
o jaki super post:) A żel akurat jest super. A antyperspirant jeszcze lepszy. W ogóle nie ma plam potu. Polecam

Gość gość
Zgadzam się. Zarówno żel jak i antyperspirant spełniły moje oczekiwania. Mają delikatny, naturalny zapach, nie drażni. Skóra po użyciu żelu jest miła w dotyku. #sanex #dbaozdrowieskory

Gość gość
Ja również jestem Ambasadorką Streetcom i testuję kosmetyki Sanex. Powiem szczerze że na początku żel pod prysznic nie wywarł na mnie super wrażenia, ale po kilku dniach stosowania, przekonałam się, że moja super przesuszona skóra jest idealnie nawilżona. Jestem zachwycona! Antyperspirant również spełnia swoje zadanie znakomicie, bardzo delikatnie pachnie, nie zakłóca zapachu perfum. Nie klei się, skóra się nie podrażnia. Na pewno będę stosowała te kosmetyki również po zakończeniu kampanii. Polecam.

Gość gość
Pier/dolcie sie z tym soamem. Zwykly supermarketowy kosmetyk jak wszystkie inne. Moze polski rynek sie da nabrac bo w Anglii to nic specjalnego. Przeczytajcie sobie sklad, takie samo g jak wszystkie.