Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczkoweniebo

Praca w domu

Polecane posty

Gość aneczkoweniebo

Dziewczyny! Która z Was pracuje w domu?? Czym się zajmujecie ?? Pochwalcie się:)

Gość gość
ja szyje i od niedawna haftuje, ale idzie mi to całkiem całkiem :)) siadam przy berniana i tworze a to obrusy, a to zasłony,ostatnio to nawet miałam zlecenie na fartuszki do hoteli i powiem, ze interes się fajnie kręci. Nie mam możlwiosci jakby pracować poza domem, bo zajmuje się również dziećmi a w zasadzie to dla mnie i praca i hobby, więc chyba strzał w 10 :)

Gość gość
A ja redaguję, aplikuję, udostępniam, buduję zasięg medialny i im dłużej się tym zajmuje tym bardziej się sobie dziwię że wcześniej się tym nie zajęłam.

Gość gość
Oczywiście redagowanie itd to zaledwie kropla w morzu tego co robię....A jeszcze czasami stąd wyłażę-jadę do któregoś studia z którym współpracuję, czeszę gwiazdy na różne iventy. Moje życie to light.

Gość gość
Najlepsze w zasięgu medialnym jest to że wstajesz rano a tam już na kontach na które nawet nie zaglądasz, bo juz sie tym tak nie jarasz, kasa która zarobiła się dokładnie w czasie kiedy ty spałaś jadłaś pływałaś albo ktoś masował ci plecy. I to jest w tym wszystkim najfajniejsze.

Gość gość
Ale co tutaj tak pusto? Nikt poza koleżanką i mną się nie pochwali? A Ty autorko? Pytasz bo szukasz inspiracji?

Gość gość
ja zarabiam w programach partnerskich. Na start dostaje się 50 złotych i od ręki można zarobić 500 zł zakładając dla siebie konta osobiste, które są darmowe a jak portal wypłaci kasę za ich założenie to konta się zamyka i po sprawie. Ja działam bardzo aktywnie w tym zakresie i zarabiam w tydzień 2500-3000 netto czyli pozostałe 3 tygodnie nie muszę nic robić bo kasy mi starcza na miesiąc. Jeśli chcesz zacząć zarabać ze mną napisz na maila pomocnaleczenie@wp.pl poprowadzę " za rękę" co i jak po kolei. Moja pomoc nic nie kosztuje

Gość gość
gość dziś pokaż skan z wyciągu bankowego z ostatnich 3 miesiecy by nie wierzę.

Gość gość
Ja założyłam biuro rachunkowe w domu, w bliźniaku mieszkam. Parter zaadoptowałam sobie na działalność. Przy okazji zainwestowałam w sejf http://www.konsmetal-sejf.com.pl/, żeby mieć pewność, że wszystkie dokumenty są bezpieczne

Gość gość
ja szyję, zajmowała się tym i babcia i mama więc biznes można powiedzieć rodzinny więc i klientela wierna, teraz poluję na maszynę nową bo wstyd się przyznać, ale jeszcze na starym predomie na pedał pracowała a odgłosy przy tym jak wystrzały z karabiny, ale upatrzyłam już sobie świetną z bernina maszynę i teraz tylko trochę odłożę i będzie moja :D