Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sheep22

Obciełam włosy na chłopaka i żałuje...

Polecane posty

Kilka dni temu w depresji obcięłam włosy na chłopaka czego teraz bardzo żałuje... załamało mnie to jak teraz wyglądam ta fryzura dodała mi lat. Wiem że to nie jest jakiś wielki problem. Ale jednak dla mnie jest bardzo źle się czuję w tej fryzurce. Mam krótsze włosy od nie jednego chłopaka :(:(. Miałam długie ciemno brązowe włosy farbowane z natury jestem ciemny blond... takich krótkich włosów w ogóle nie opłaca mi się farbować. Jestem załamana swoim wyglądem jest coraz gorzej codziennie pije jedno piwo, pale jak smok, jem niezdrowo nic mi się nie chce. Mam bardzo nisko samoocenę przez te krótkie włosy... Jak tak dalej pójdzie zestarzeje się w mgnieniu oka... Włosy odrosną za około 3 lat do mojej wymarzonej długości. Teraz mam 22 lata no 23 rocznikowo. Jestem młoda najlepszy czas by dobrze wyglądać a ja się tak oszpeciłam tymi włosami i przez 3 lata będę wyglądać jak g****o już czuje że przytyłam. Mam czekać 3 lata by znowu poczuć się atrakcyjną... Jak myślicie czy w wieku tak około 26 lat nie będę miała jakiejś starej twarzy jak będę o siebie dbać i rzucę palenie? Chce czekać żeby odrosły i zafarbować je znowu na ciemny brąz ale to jak już będę długie czyli za około 3 lat. Napiszcie co o tym myślicie proszę.

Gość gość
odrosną, stosuj maseczki z drożdży wówczas przyspieszyć do 2-3 cm na miesiąc

Gość prawictwo pospolite 152
jak dla mnie tej dziewczynie ktorą wkleiłem niczego nie brakuje

Dziękuje za radę z maseczką drożdżową na pewno zastosuje ale to raz w tygodniu jak będę ją nakładać na skalp będzie dobrze?

Co do tego zdjęcia masz rację że nic jej nie brakuje ale taką długość włosów to ja będę miała za pół roku... i uwierz że o wiele ładniej mi w długich.

Mam jeszcze takie pytanie czy mogę jednocześnie stosować i jantar i kozieradkę, maskę drożdżową i pić drożdże? Np. piłabym drożdże codziennie maskę drożdżową robiłabym raz w tygodniu. A kozieradkę i jantar nie wiem jak najlepiej kozieradkę po umyciu włosów czyli co drugi dzień to nie wiem dodać też gdzieś tutaj jantar czy nawet nie kupować go?

Gość gość
ja też mam króciutkie włosy i wyglądam bardzo dobrze i o wiele młodziej niż w długich...czym dłuższe włosy tym gorzej wyglądam...ale u nas w rodzinie to chyba rodzinne,kuzynki też mają krótkie włosy bo w długich im nie dobrze...także nie przejmuj się,może masz niedobraną fryzurke albo coś

Gość gość
p********z głupoty i troszkę pusta jesteś autorko, pozdrawiam serdecznie i nie łam się, włosy odrosną ;)

Gość gość
współczuje, ale mam kilka rad ktore przyspieszą odrost wlosow: -lykaj biotyne - smaruj skalp mascią rozgrzewającą np konska masc z biedry -100 procetn skutecznosci, normalnie wlosy rosna ok 1cm w miesiac a po tej masci i biotynie bedzie to ok 2-3 cm wiec po 2 miesiacach bedziesz miec ok 6 cm

Gość gość
3 lata? ja obcielam na chlopaka 2 lata temu w wakacje i juz mam za lopatki ;] a rok temu mialam juz wlosy za ramiona i mozna bylo z nich zrobic jakas ladna fryzure. nawet sie ciesze, ze to zrobilam, bo od tego czasu badzo o nie dbalam i urosly piekne, zdrowe i geste, a wczesniej mialam troche siano.

Gość gość
ja uzywalam jantar (ktory strasznie podrozal - WTF?) i oleje - najszybciej rosly po czosnkowym, ale uzywalam roznych zeby nie przyzwyczajac wlosow. a no i jeszcze jest cos takiego jak metoda inwersji - polecam :)

Gość gość
Kup sobie włosy clip in do przedłużania. Tylko takie porządne kosztują 300zl .ja tak zrobiłam na czas odradtania włosów tylko mi fryzjerka zniszczyła włosy do pasa :(