Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy portal społecznościowy , na którym sie zarabia

Polecane posty

Gość gość

Jest wiele portali społecznościowych ale ja dzięki znajomemu poznałam nowy i ten powala wszystkie inne na łopatki ponieważ można na nim zarabiać a nie robisz nic innego jak np. na fejsie. Początkowo jak usłyszałam coś na temat tego portalu to przyznam, że podchodziłam do tego z lekkim niedowierzaniem ....pomyślałam sobie - czy to możliwe ? , ba ... mało tego zadawałam sobie pytanie czy nie jest to przypadkiem jakieś oszustwo ale okazało się, że w FutureNet robimy to co na innych portalach i mamy jeszcze dużo więcej możliwości dobrej zabawy a przy tym za tę zabawię dostajemy wynagrodzenie.....ja wiem, że niektórym wyda się to nieprawdopodobne ale przekonajcie się sami ...zarejestrujcie się przecież nic Was to nie kosztuje ....ja z całego serca polecam Wam taką przyjemną formę zarabiania …a to strona przez , którą się zarejestrowałam. http://joinus.futurenet.me/

Gość gość
Ja już na nim jestem , to naprawdę super sprawa , są tam nawet gry do ściągnięcia. Dokładnie tak jak na facebooku czy twicie rozmawiasz , bawisz sie ,grasz i zarabiasz