Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolodzy, a ukrywanie prawdy

Polecane posty

Gość gość

Kierwa, jaki ginekolog powie komukolwiek prawdę oprócz swoich kolegów po fachu. Przecież jest oczywiste, że się podniecają i nie ważne jak długo pracują w zawodzie. Czy wy kierwa nie kumacie, że tu jest kilku (a może tylko jeden bardzo aktywny ginekolog), którzy na siłę chcą, aby społeczeństwo myślało, że oni się nie podniecają pacjentkami (bo coś tam - powodów jest sporo). Przecież by było to nieetyczne, gdyby się podniecali, więc macie pelikany myśleć, że się nie podniecają. Gdyby mówili, że się podniecają, to pociągnęłoby to za sobą wiele konsekwencji (domyślcie się sami jakich). Mnie zaraz zlinczują trole ginekolodzy, bo za dużo mówię. Ludzie, myślcie logicznie, a nie tak jak ktoś wam narzuca. Matka natura tak nas stworzyła odnośnie sfery seksualnej i niech oni nie robią z was przygłupów. Zaraz wysypią się też świadkowie, że oni to i owo słyszeli od ginekologów, więc oni na pewno się nie podniecają. Kierwa, tych kłamczuchów już nie można słuchać.

Gość gość
Znowu ten zјеb Filipcio z ogólnego, z tym swoim debilnym "kierwa" :O

Gość gość
najbardziej to ty się podniecasz :D

Gość gość
Pierwszy troll atakuje :-)

Gość gość
to niech sie podniecaja , mi to nie przeszkadza , prawiczy zj***e

Gość gość
Ja bym chciał byc ginekologiem, ale bym sie podniecał kręcącymi mnie kobietami. Trudno, wiem, ze byłyby i trudne przypadki. Warto sie jednak poświecić. :-)

Gość gość
Dlatego zawsze przy Każdym badaniu ginekologiczny cipki i porodach jest mąż mam do obecności prawo! ! Wiem że zacofane partnerki się wstydzą męża ciemnota! !!

Gość gość
znów ty, fetyszysto, z tymi swoimi wspólnymi badaniami :D

Gość gość
22.07 Ma rację że ma męża bo tak jak w każdym zawodzie są zboczency. A nie ukryje ginekolog że mu staje.

Gość ginekolog któremu nie staje
21:52 pamiętam cię, zawsze ze swoim starym przychodzisz na każde badanie ginekologiczne, nie wiem po co, bo masz taką obrzydliwą rozklapiochę, że mi nie staje na ten widok, wręcz odwrotnie.

Gość gość
Proste jest to w cywilizowanym kraju partner jest przy badaniu krocza i narodzinach swej kruszynki.

Gość gość
no i co z tego ze sie podniecaja? w nosie to mam :D a do ginekologa chodzilam, chodze i bede chodzic SAMA bo tak jest dla mnie komfortowo

Gość gość
Gdy nie jesteś w związku to rozumiem że chodzisz sama, lecz gdy masz partnera to on do ciebie należy a ty do niego w swerach intymnych i dlatego również jestem jak tu piszą" ze swoim starym" chodziaż to mój chłopak jesteśmy razem trzy lata przy porodzie również będzie. Przerasta was obecność chłopaka czy męża przy badaniu palpacyjnym, jak się kochacie wstydzą się ukochanego? Priorytet ma ginekolog nie ukochany w swerze intymnej? A to może ginekolodzy zboczeni odradzają robią tu wpisy o obecności chłopaka czy męża przy badaniu bo im to przeszkadza się podniecać?

Gość gość
Skończ już bredzić w kółko o tym "zacofaniu" i "cywilizacji" od d**y strony, maniaku

Gość gość
nie w sWerach, tylko sFerach, analfabeto fetyszysto

Gość gość
A może w swetrach miało być ;):D Taa, raz chłopak, raz mąż, udajesz różne osoby , tyle że nikt się na to nie łapie

Gość gość
23:11, niech sie podniecają, ale niech nie beda klamczuchami i hipokrytami. Wkurza mnie ich taka dwulicowa moralność i jeszcze nagonka na forum na osoby, które podważają ich kłamstwa w tym temacie. Hipokryci do kwadratu!