Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobają mi się psychopatyczyni mężczyźni. Da się to jakoś zmienić?

Polecane posty

Gość gość

Nigdy mi to zbytnio nie przeszkadzało, ale na ostatniej randce mężczyzna chciał mnie zgwałcić. Tego już za wiele. Czy da się "przestawić" swoje upodobaia na wrażliwych mężczyzn albo co najmniej przeciętnych?

Gość gość
skoro jesteś transem to wiadomo skąd twoje upodobania

Gość gość
Może jakaś poważna odpowiedź?

Gość
co według ciebie znaczy psychopatyczni??? Ja tez często na takich trafiałam, a raczej wybierałam dziwaków (przy blizszym poznaniu) zawsze z jakimiś odchyleniami-pociągali mnie, ciekawili, zawsze staram sie dostrzec jednak coś dobrego- i typowe myślenie ze on taki nie jest tylko coś tam.:P. Widocznie taki mój charakter ze chyba jednak w pewnym sensie lubie cierpieć- to tez chyba nie jest zbyt normalne.:):P Co do próby gwałtu to współczuje...:O

Gość
zawsze ciągnęło mnie do jakiś dziwnych relacji, idealizuje (szczególnie na początku, ale to chyba jak większość) i ogólnie mam dziwne myślenie dotyczące mężczyzn o czym raczej nie napisze.:P. Czasem wydaje mi sie ze mój masochizm nie dotyczy tylko bólu fizycznego.:o Ogólnie ma strasznie samo-destrukcyjny charakter. powinnaś zastanowić sie nad sobą- bo tez pewnie masz problem...zdziwiłam sie ale czytając pewną psychologiczną książkę znalazlam dokładnie opisany mój "przypadek" i wiem ze powinnam sie zmienić-utwierdzam sie w tym z każdym kolejnym facetem.:P Zresztą mój przyjaciel-teraz studiuje psychologie, ale interesuje sie tym już od długiego czasu i ma naprawdę duza wiedzę, który wie o mnie praktycznie wszystko uważa ze na moje niektóre zachowania są wynikiem różnych ciężkich sytuacji z którymi sobie nie radziłam z wczesnego/późnego dzieciństwa-do czego nigdy sie nie przyznaje nawet jak ktoś wie jakiś % i mówi musiało być ci ciężko to nigdy sie nie przyznam, nie potrafię mówić o czymś bolesnym dla mnie, tylko zaprzeczam i udaje ze nie. Co dziwne umiem płakać przy innych przez pierdołe, ale nigdy nie potrafiłam płakać przy kimś jeśli coś naprawdę mnie zaboli i tak obnażać sie z uczuć, jakiś słabości.:o Wiec tobie tez radze najpierw przyjrzeć sie sobie.:P Bo to ze wybierasz sobie takich facetów nie jest normalne i musi mieć jakieś przyczyny...

Gość gość
Ja tez chyba jestem lekko psychopatyczna :p nie ruszają mnie sytuacje, które ruszyć powinny, ale czasem ruszy mnie najwieksza pierdoła. Kiedy słyszę o torturowaniu małego dziecka w ogóle to do mnie nie dociera. Odchodziła mi babcia i dziadek - jeden dzień kilku łez i to wszystko, na pogrzebie niemal sie nie wzruszałam. Jestem mordercą :p zadeptalam papugę i rownież z tym żyje, sumienie odstawiłam na bok, nie ryczę kiedy o tym mysle. Chciałabym poznać takiego faceta, ale nie bad boya tylko lekkiego psychopatę. Wiem ze to nie jest normalne :p

Gość gość
GGGB blondi wejdź na majla :-)

Gość Hardon
To normalne ze kobietom sie podobaja psychopaci, to jest uwarunkowane biologicznie.

Gość
gość dziś to jesteś moim przeciwieństwem bo ja wszystko przesadnie przezywam, analizuje, jestem bardzo emocjonalna, czego nie okazuje tylko wszystko dusze tak naprawdę w sobie-co wiem ze jest bardzo niezdrowe bo powinno sie wyrzucać z siebie różne emocje,szczególnie negatywne-inaczej niszczą nas od środka jak mówi mój przyjaciel...

Gość
gość dziś sorry nie jestem blondi i nie wiem w ogóle kim jesteś.:)

Gość gość
GGGB Daj e mail to napisze ;-)

Gość
gość dziś nie wiem kim jesteś i w jakim celu masz pisać.:P tak naprawdę to zaraz lece...

Gość gość
Czyli mówicie, że nie mam się czym przejmować?

Gość gość
GGGB Twoja strata :-)

Gość
sorry mam bardzo zły nastrój...masz tu stały nick?

Gość gość
Mam, ale nie kojarzysz. Pod stałym nie zamieniłem z Tobą ani słowa :-)

Gość
w sumie moge na 5 min wejść, ale bez żadnych podtekstów.:P i na mailu musiałbyś zdradzić jaki to nick.:) daj 3-4 minuty

Gość gość
To daj adres :-) później edytuj post

Gość
(jednak edytuje..:P)6kafe@o2.pl nie muszę edytować bo i tak niezbyt go używam...:P

Gość gość
GGGB czekam :-)