Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie jakieś kobiety po 30stce ,ktore wyglądają na nastolatki?

Polecane posty

Gość gość

czy znacie jakieś kobiety po 30stce ,ktore wyglądają na nastolatki?

Gość gość
Bo ja poznalam taką kobietę. Niewiarygodne ,ale przyszla do nas nowa pracownica do firmy i dawalam jej góra 25 lat ,a ona mówi ,ze ma 35. Laska wygląda jak nastolatka:zero zmarszczek,kucyk ,leciutki makijaz tylko czyli rzęsy pomalowane,zero tapety i pudru na buzi.szczuplusieńka i wysoka..identyczna z urody jak magdalena mielcarz-tylko ma ciemniejsze włosy. w zyciu nie dalabym jej 35 lat

Gość gość
Ja znam babke co ma 38 lat, a daja jej gora 22-23. Wyglada bardzo mlodo+ taki specyficzny mlodziezowy styl. Ja mam 29 lat, a daja mi tez tak okolo 22 ale niestety musze sie przy tym napracowac:-)

Gość gość
co za pytanie.mase jest takich kobiet. teraz większosc zamoznych i zdrowo zyjacych wyglada mlodziej .

Gość gość
ja też znam kobietę po 50 wyglądającą na 20 - 22 lata!

To wygląda na 25 czy na czy na nastolatkę? Znam. Jedna ma 31, trójkę dzieci (!), jest drobna, szczupła i wygląda na 19. Czyli jak nastolatka. Druga wygląda po prostu młodziej, ale już na 20 plus - ma 36 lat, nadwagę i wygląda na jakieś 22-25 lat.

Gość gość
Ja też należę do tych, którym dają mniej lat i nieskromnie mówiąc tez uważam, że nie wyglądam na swoje 37. Ale teraz to głównie zasługa lekkiego makijażu, długich, związanych w kucych włosów i szczupłej figury. Jakbym zrobiła sobie trwałą, ufarbowała włosy w tonacjach burgundu i założyła przydużą garsonkę, to spokojnie celowałabym w 37, a nawet 40 lat;) Często słyszy się, że ktoś "nie wygląda na swój wiek", ale może najpierw trzeba odpowiedzieć sobie na pytanie - kto wygląda na swój wiek? czy to jessica alba wygląda młodo na 34 lata, czy też taka dorota gardias wygląda staro na 34 lata? Okres 30-40 lat to czas, w którym można wyglądać jeszcze bardzo dobrze, albo już bardzo źle. Tak naprawdę to ja raz w życiu widziałam dziewczynę, która ewidentnie oszukała metrykę. Przyszła do nas do pracy, ja myslałam, że to jakas małoletnia siostra jakiejś koleżanki, a to była nowa pracownica - miała 28 lat...

Gość gość
wyglądam bardzo młodo ale nie jak nastolatka,nastolatka to nie 25

Gość gość
No przecież oczywiście ja wyglądam młodo :D

Gość gość
gość dziś ta modelka http://walllpaperbasecamp.com/wp-content/uplo ads/2013/08/Adriana-Lima-sweet-face-hd-wallpaper.jpg x a w życiu! może zmyliło cię to, że gimnazjalistki noszą taki makijaż i fryzury. ale przecież widać, że lima ma już takie dojrzałe rysy twarzy. to nie jest twarz nastolatki.

Gość gość
Taa jasne każda wygląda młodzie j tylko tego w ogóle nie widać w realu :P

Gość gość
no coś w tym jest,ja też jestem niezrobiona" niepofarbowane włosy,zero makijażu,chociaż makijaż na specjalne okazje ale wtedy tez mnie zasypują komplementami że zawsze młoda i piękna,mało uprawiam seksu może to jest ta tajemnica,mam 35