Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie sprzedajecie ubranka

Polecane posty

Gość gość

po dzieciach? moze mi cos podpowiecie?

Gość gość
allegro i olx

Gość gość
Jw. Możesz jeszcze ogłaszać się na lokalnych portalach, lokalnych gazetach reklamowych lub jeżeli masz fb to są tam różne grupy np "opoczno sprzedaje i wymienia".

Gość gość
na fb i olx wystawiam ale idzie powoli i szukam miejsca gdzie moglabym sprzedac. Mam zabane tanie ubranka i jakos nie bardzo ida

Gość gość
To może własnie jakieś lokalne gazety. Albo daj link do swojej aukcji z olx tutaj na kafe, pewnie bedziesz miec komentarze, ze za drogo, zniszczone, uzywane itd, ale moze kogos zaciekawi Twoje ogloszenia.

Gość gość
az sie boje dac link:) ale wkleje:)

Gość gość
za 15 zł bluzka z ciuchoteksu? to chyba żart!

Gość gość
prosze sobie kupic w h&m taka sama za te 15 zl:)

Gość gość
Autorko, z doświadczenia wiem, że lepiej z kilkunastu ubrań zrobić zestaw i sprzedać w jednej paczce, wszystko dokładnie opisać, niż bawić siię w sprzedaż pojedynczych ubrań. Ps. wrzuć na główną z informacją w tytule, że masz na sprzedaz ubrania w takim i takim rozmiarze, szybciej trafisz do odpowiedniej grupy odbiorcow. Tak jak ktoś pisał wcześniej, pewnie będą krytykować, że drogo, zniszczone, ale chociaż będą podbijać temat ;) Tym się nie przejmuj

Gość gość
z ciekawości przejrzałam Twoje ogłoszenia np to: http://olx.pl/oferta/mega-paka-dla-dziewczynki-rozm-56-62-6874-zabawki-butelki-hustawka-CID88-IDehgol.html#5928cf4156 i uważam, że nie brzmi i nie wygląda zachęcająco. Jak już wystawiasz pakę to zrób zdjęcia wszystkich rzeczy i opisz dokladnie co masz np. body z dlugim rękawem, w kolorze granatowym rozm 56, firma Xxx Ludzie lubia widziec co kupuja, nie chce im się pisać na PW, bo nie wiedzą czego mogą się spodziewać. Zrob paczke np 20 ubrań i wystaw za 100zł, szybciej to zejdzie.

Gość gość
dziekuje za odpowiedzi:)

Gość gość
I sprzedałaś coś ?