Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robimy listę cech kobiet, które sprawiają, że kobieta jest nieatrakcyjna

Polecane posty

Gość gość

Poprawiony tytuł bo wdarł się błąd! Jak dla mnie Wygląd: -zaniedbana -gruba -za chuda -nogi chude - krzywe zęby - brak higieny - twarz transeksualisty - małe cycki - płaski tyłek - cellulit - aparat na zębach charakter i zachowanie: - mająca wysokie mniemania o sobie a wygląda jak 4/10 - niedziewica i puszczalska - egoistka - wredna - zołza - chamica - wyśmiewająca innych - nie ogarnięta życiowa - pracuje za najniższą krajową

Gość gość
a za wysoka ? bo ja mam 180

Gość gość
też - za niska 163 i niżej i wysoka powyżej 175cm

Gość gość
o ty wredoto

Gość gość
nie mająca gustu co do ubioru

Gość gość
robimy listę cech mężczyzn, które sprawiają, że mężczyzna jest nieatrakcyjna Wygląd: -zaniedbany -gruby -za chudy - brak mięśni - krzywe zęby - brak higieny - kobieca twarz - pyzata twarz - duży nos - mały penis (poniżej 15cm) - niski, wzrost poniżej 185cm i powyżej 210cm - piwny brzuch - cienki głosik - owłosiony jak małpa - aparat na zębach - ma zakola - jest łysy - gruby tyłek, kobieca sylwetka - blond włosy/rudy - "dziewiczy" wąsik - brzydka cera - obgryzione, zaniedbane paznokcie - nieogolony - odstające uszy - nie umie się ubrać - braki w uzębieniu - monobrew

Gość gość
Michał121212 to ty? bo podejrzanie mi tu śmierdzi prawiczym sfrustrowanym przegrywem :o

Gość gość
charakter i zachowanie: - pisanie na kafeterii - imprezuje - osikuje muszle, sciane, podloge - wacha swoje brudne skarpetki - grzebie w jajach przy ludziach - grzebie w zebach - spoznia sie - robi bledy ortograficzne nawet w prostych wyrazach -jedyne jego hobby to granie na kompie/X-boxie/PS-3 - mająca wysokie mniemania o sobie a wygląda jak 4/10 - dzi/wkarz - egoiska - nie mający nic ciekawego do powiedzenia - wredny - alkoholik - palacz - leń - brak poczucia humoru - nie pomaga w domu - nie ma samochodu (nie ma prawa jazdy) - cham - wyśmiewający innych - nie ogarnięty życiowa - typ kibol , mało w głowie, duże przyrodzeni - sknera - pustak - wstydliwy - niewierny - pasożyt - pracujacy za mniej niż 4000zł x jak coś mi się przypomni to dopiszę

Gość gość
To ma być o kobietach :) nie spamujcie tak

Gość gość
hahaha no to sie autor tematu zalamal

Gość gość
Ja tam według tego co podalyscie jestem całkiem niezły, wysportowany, nie mam jakiś wielkich mięśni, ani małych, mam takie mniej więcej jak sylwester Stallone w rambo świeża krew, mam 175 cm wzrostu, za niski niestety, nie obrygzam paznokci, mam 20 cm penisa, no i nie wiem czy dobrze się ubieram, więc jestem średnim kandydatem jednak

Gość gość
wzrost 175 czyni cie słabym kandydatem, średnim jesteś dla karlic po 1,5 m wzrostu

Gość gość
Duża pochwa

Gość gość
- chudy penis

Gość gość
Puszcza amazonska wokół pochwy

Gość gość
tak włochate krocze że ledwo widać ptaszka

Gość gość
Wiadro zamiast normalnej pochwy

Gość gość
flak zamiast penisa