Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każdy facet wchodzący w stały związek z kobietą zostanie alkoholikiem

Polecane posty

Gość gość

Kwestia czasu. Kobiety wyniszczają psychikę mężczyzn swoim charakterem i zachowaniem. Pierwsze kilka miesiecy tracimy dla nich głowe. Następne kilka lat jest jeszcze w porządku. Ostatecznie jesteśmy zniszczeni i zdajemy sobie sprawe jak byłoby cudownie nie wiązać się z wami. Taka prawda. Dziękuje.

Gość hmmm z tej strony jola
Nie wszystkie kobiety są takie.

Gość gość
Nie każdy facet jednak, bo ja nie znoszę smaku alkoholu, a kac to dla mojego organizmu bardzo traumatyczne przeżycie :P Ale z jednym się zgodzę, kobiety strasznie wyniszczają mężczyzn i pewnie łatwiej by mi było gdybym jednak ten alkohol polubił,a le z drugiej strony zniszczyć sobie życie przez kobietę, to głupota i tylko dasz jej tym satysfakcję.

Ja zawsze słyszałam teorię, że dzięki temu, że mężczyźni żenią się to żyją dłużej, bo w innej sytuacji wyniszczyli by się totalnie...ale wiem też, że bywają okropne kobiety i wyrafinowane manipulantki i jeszcze gorsze przypadki, ale to są jakieś wyjątki.

Gość gość
Wychodzi na to, że każdy facet to bezmózg, który zamiast odejść od tego co mu nie służy pogrąża się w alkoholu i jeszcze się tlumaczy, że to przez kobietę. Niestety prawda jest taka, że nie radzicie sobie w życiu, jesteście słabi, niedojarzali emocjonalnie, macie spaprana psyche i dlatego chlacie :)

Gość gość
To wchodz w zwiazek z gejem i przestan bredzic na forum, zwlaszcza ze chyba juz jestes pijany. Czy wszyscy mezczyni na swiecie sa aloholikami? Buhahahaha!

Gość gość
To tylko świadczy o tym że niektórzy mężczyźni potrafią autentycznie kochać, są bardziej wrażliwi i bardziej potrafią się przywiązać. Kobiety zawsze bez większych problemów zapominają o facetach, łatwo im przychodzi przekreślenie kilku lat życia, ale plus jest taki że takie postępowanie prędzej czy później da im porządnie w kość, stąd tyle samotnych mamuś nieradzących sobie nawet z wychowaniem dziecka :P Dlatego kobiet nie należy traktować poważnie, kobietę trzeba traktować jak zabawkę i nie przywiązywać się do niej, a jak chcesz mieć kogoś wiernego i oddanego, to przygarnij sobie psa, lepiej na tym wyjdziesz autorze.

Przez takie uogólnianie to potem ludzie nie ufają sobie i nie są w stanie uwierzyć w miłość i pokochać tak prawdziwie.

Gość tanya39
mizogini w natarciu,znam wiele kobiet i dzieci zniszczonych przez mężów i ojców alkoholików,a tak w ogóle to macie zryte psychy bo raz jedziecie po alkoholikach żeby potem ich usprawiedliwiać zwalając winę na kobiety

Gość tanya39
prawda jest taka że faceci są słabi i tyle