Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oblechy rozwożące jedzenie z telepizzy i pyszne.pl

Polecane posty

Gość gość

juz ktorys raz z kolei dostawe przynosi mi jakiś oblech...ludzie, przeciez jak sie widzi kogos takiego to jesc sie odechciewa... dzisiaj nawiedzil mnie grubas w brudnej koszulce, śmierdział moczem :/ oni nie myślą kogo zatrudniają? obroty im spadną :/

Gość gość
Ale ty jesteś pusta. Nie pomyślałaś, że może był biedny? Może potrzebował tej pracy, jakiejkolwiek pracy żeby mieć za co żyć, choć to najniżej opłacane zajęcie na rynku? Jakbyś miała serce na właściwym miejscu to być dała mu napiwek. Otyłość coraz częściej dotyka biednych ludzi, bo to nie dlatego, że dużo jedzą, tylko dlatego że nie stać ich na zdrowe jedzenie i kupują śmieci z dyskontów, w tym mięso na hormonach. Nie ma się co śmiać z cudzego nieszczęścia. A moczem może śmierdział, bo może obsikał spodnie jak się spieszył w ciągu dnia, albo może nie ma w domu pralki i chodzi ciągle w tych samych brudnych rzeczach, bo go nie stać na nowe, albo miał zapalenie pęcherza? Skąd wiesz? Więcej pokory dziewczyno! Powinnaś być wdzięczna losowi, że cię stać na to gotowe jedzenie i że nie musisz po nie zaiwaniać.

Gość gość
21:17 masz coś z beretem nie tak :D nie powinno być tak że firma zatrudnia brudasow

Gość gość
Gotuj sama :-) proste

Gość gość
halo, ja nie rozumiem. Przecież pyszne.pl to pośrednik między klientem a restauracjami/knajpami/pizzeriami. To nie jest tak, że zamawiasz żarcie i jakiś "specjalny człowiek z pyszne.pl" Ci je przywozi. To są różni ludzie w zależności od wybranego lokalu. A że lubisz jeść tam gdzie brudasy pracują... No cóż :-P

Gość gość
23:03 debilu, tak mi się powiedizało tylko. chyba ty lubisz jesc u brudasów czyli u siebie :P gościu oblech był z telepizzy a drugi oblech był z knajpy z pierogami. durna babo... wez mnie nie denerwuj ://// brudasie

Gość gość
mało im płacą, bo w polandii wyzysk musi być :D nie ma opcji ;D

Gość gość
Haha chcialas, żeby model z reklamy Ci to jedzenie przywozil? :D Niestety, to jest praca, w której się pracuje jak się nie ma gdzie, więc wybacz, ale przystojniaka na numerek tu nie wyrwiesz :D

Gość gość
07:13 masakra..jaką siekę niektórzy mają w głowach.. rozumiem ze mierzy mnie swoją miarą z tym numerkiem zboku.... Jakoś z KFC widziałam ze dowoza normalni zadbano ludzie, nikt nie mówi o modelach i modelach ale chyba jak ktoś wali moczem to jest to duże przegiecie.

Gość gość
*mierzysz mnie swoją miarą z tym szybkim numerkiem. Do bólu współczesna miernoto. Pustostany odpowiadają nie na temat bo ich pewnie nawet nie stać na zamówienie sobie obiadu powyżej 10 zł a rozwozicieli żarcia to tylko z daleka widziały. Jakie dno tu siedzi, szkoda w ogóle język strzepic

Gość gość
23:03 debilu, tak mi się powiedizało tylko. chyba ty lubisz jesc u brudasów czyli u siebie jezyk.gif gościu oblech był z telepizzy a drugi oblech był z knajpy z pierogami. durna babo... wez mnie nie denerwuj ://// brudasie x To, że u ciebie w domu wszyscy wyzywają się od debili i brudasów to nie znaczy, że to norma więc pohamuj swój jęzor jak zaczynasz rozmowę z kimś spoza twojej chałupy.

Gość gość
08:10 to nie zaczynaj obrażać, że ktoś celowo wybiera knajpy brudasow. Typiwe kafe, obrazasz a potem mi wyrzuxasz ze ktos ci tym samym odplaca.Za głupia jesteś by umieć przeczytać ze zrozumieniem??!! A teraz leć po mortadele w cenie 4,50 na dzisiejszy wasz czysty obiad

Gość gość
Ja nigdy nie trafilam na zaniedbana osobe, ktora dostarcza jedzenie. A gdybym trafila to narobilabym danej firmie rabanu. Taka osoba ma kontakt z jedzeniem, ktore pozniej zamawiający je wiec nalezy wymagać od dostawcy higieny. Ktos podał argument, ze biedny i moze pralki nie ma. A w rekach wyprać ubrania tez mozna. I bieda tu nie ma nic do rzeczy, bo nawet ludzie biedni dbają o higienę. Tymbardziej jesli maja kontakt z ludzmi. Mam taka znajoma, mloda dziewczyna, w domu biednie ale ona jest zawsze czysta, w czystych ciuchach, nigdy od niej nie smierdzi, bo pracuje w sklepie z klientami wiec higiena i czystość jest podstawa. A dostawca po prostu byl brudasem i fleja i nie powinien rozwozić ani nawet miec kontaktu z żywnością

Gość gość
Autorka to jakis chamski prymityw. Pewnie wyczuwaja to i przysyłają jej kogoś na jej poziomie. :D Współczuje dostawcom, że muszą miec z kims takim do czynienia.

Gość gość
08:10 to nie zaczynaj obrażać, że ktoś celowo wybiera knajpy brudasow. Typiwe kafe, obrazasz a potem mi wyrzuxasz ze ktos ci tym samym odplaca.Za głupia jesteś by umieć przeczytać ze zrozumieniem??!! A teraz leć po mortadele w cenie 4,50 na dzisiejszy wasz czysty obiad x Pudło, to nie ja to napisałam, ale ciężko chama tolerować. Powtórzę raz jeszcze wyzywanie to nie jest norma więc jak już rozmawiasz z kimś spoza swojej chałupy to racz używać innego jezyka. Nie każdy ma tak jak ty w domu. ps. Stary tak do ciebie mówi "za głupia jesteś?"czy po prostu mamusia tak się do ciebie zwracała?

Gość gość
BARDZO CZĘSTO DLA GASTRONOMI JEDZONKO JEDZIE TAXI

Gość lemmyasd
Wiesz, to zależy. Jedzenie zamawiasz przez np pizza portal (polecam) ale to restauracja we własnym zakresie ci to dowozi wiec nie rzucaj gromów na pośredników ;-)

Gość gość
A moczem może śmierdział, bo może obsikał spodnie jak się spieszył w ciągu dnia, x Hahahaha :D dobre, ja się często spieszę, a nigdy jakoś spodni nie obsikalam