Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia000

zbyt seksowna ???

Polecane posty

Gość Sylwia000

Moj problem polega na tym ze facet ciagle mi wytyka,ze jestem zbyt seksowna....ja jednak wogole nie staram sie zachowywac ani ubierac seksownie...Buty na obcasie zakladam moze 2 razy w roku..chodze zawsze na sportowo,lekko maluje oczy.Uwazam ze mam dobra figure od dawna trenuje.ale czy to o moja figure chodzi ? Rzeczywiscie faceci sie na mnie straszliwie gapia,bardziej niz na moje kolezanki.ktore ubieraja sie bardziej sexy i wogole jakos bardziej sa zadbane niz ja...sama juz nie wiem...ogolnie staram sie byc mila dla wszystkich,ale z dystansem,mysle ze moje zachowanie nie jest na miejscu.Sama juz nie wiem co robic przez to wszystko cierpi nasz zwiazek,a bardzo mi na moim chlopaku zalezy.Czy moze to on jest przewrazliwiony i wina nie lezy po mojej stronie ? nie wiem juz co ze soba zrobic,ostatnio staram sie unikac ludzi zebysmy tylko sie nie klocili :/jakies rady ???

Gość psychoszpik
Jeśli rzeczywiście mężczyźni bardziej się na ciebie gapią, niż na inne kobiety, to znaczy, że jesteś odbierana jako bardziej atrakcyjna w domyśle bardziej seksowna. Może to wynika z urody, figury, wdzięku. Pewnie ze wszystkiego naraz. Żadnej rady nie mam. Poza alternatywą: oszpeć się / zmień chłopaka. Jest zazdrosny. Jeśli nie dajesz mu żadnych realnych powodów, to pewnie jest typem zazdrośnika. I raczej nic na to nie poradzisz. Ja na przykład, bardzo lubię, gdy moja dziewczyna zwraca uwagę.