Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekseks

Pytanie odnośnie ciąży

Polecane posty

Gość ekseks

Uprawiałem sex z dziewczyną, a prezerwatywa lekko się pofalowała na żołędziu (Czy to nazywane jest zsunięciem prezerwatywy?) Doszedłem po za jej organem rozrodczym. Dla sprawdzenia czy nie doszło do uszkodzenia prezerwatywy owinąłem ją w chusteczkę i mocno ściskałem, nie było żadnego śladu. Jej okres spóźnia się już 3 dni(Mówi, że u niej to normalne jak się okres spóźnia). Przepraszam, za mój styl pisania i ew. błędy lecz jestem lekko wystraszony. Czy jest możliwość zajścia w ciążę ?

Gość gość
współżyjesz=jesteś gotowy na przyjęcie nowego życia mężczyzna ten prawdziwy nie ma w sobie lęku a troskę o innych, powierzonych mu ludzi. Potrzebujesz pomocy, pogadać - zapraszam dziś kontakt@netporadnia.pl lub pod tel. 586915915

Gość gość
"poza jej organem rozrodczym" hahahahahaha, no uśmiałam się :-P zawsze jest ryzyko zajścia w ciążę jak uprawiasz seks :-P prawo natury. Miała wtedy dni płodne? Jak nie, to raczej mała szansa, wbrew pozorom wcale nie tak łatwo zajść w ciąże. Poproś żeby zrobiła test skoro okres jej się spóźnia, będziesz miał spokojną głowę. I nie stresuj jej, od stresu też się okres spóźnia. I od przeziębienia. I małej ilości snu. I przepracowania. I po prostu tak sam z siebie, żeby trochę adrenaliny w życie wnieść :-P powodów jest milion, wyluzuj.

Gość ekseks
Sms od dziewczyny "Właśnie dostałam okres" Dziękuję za pomoc.