Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wynik testu ?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie :) przychodzę z pytaniem, bo od niedawna podejrzewałem u siebie ciążę, okres mi się spóźnia około 1mies, i dzisiaj zrobiłam test dla sprawdzenia, ale on całkowicie zbił mnie z tropu.. na wyniku widniała jedna kreska która była bardzo dobrze widoczna natomiast druga była również do zaobserwowania ale była bladsza mniej widoczna, jaki wynik pozytywny, negatywny czy błedny? ktoś tak miał ?

Gość gość
Zrób drugi. Ja bym nie odpuściła. Na obu nie może wyjść tak samo, a jak wyjdzie to może faktycznie znaczyć, że możesz być w ciaży ;-)

Gość gość
skoro okres ci się spóźnia miesiąc to test dawno wykazałby ciążę. U ginekologa byłaś?

Gość gość
gość dziś Dokładnie! Zrób bhcg, udaj się do ginekologa. Jeżeli okres Ci sie spóznia miesiąc to to byłabyś w 8tc i lekarz zrobi Ci USG i jednoznacznie stwierdzi. Dziwi mnie to, że tyle wytrzymałas.... bez upewnienia się z jakiego powodu nie masz okresu.

Gość wiola2343
Nie dałabym rady tyle wytrzymać.

Gość gość
okres zawsze miałam nie reguralny, i nigdy się tym nie przejmowałam gdy zbyt długo go nie miałam ale zrobię test na pewno drugi, jeśli wyjdzie tak samo wybiore się do lekarza, dziękuję za pomoc