Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż kiepski w łóżku

Polecane posty

Gość gość

Piszę,bo jest mi przykro,że mój własny maz nie potrafi mnie zaspokoić... Zero inicjatyw w sypialni jak coś się zaczyna dziać to w 95 % dzięki mnie ... Nie jestem brzydka,skoro po założeniu fotki dostałam 70 wiadomości z chęcią umówienia się...ja mam 23 lata,a on 33 ... Przeważnie zero gry wstępnej,patrzy na swoje potrzeby .. Jak ja go np piescilam oralnie z finishem w ustach - zrobiłam to bo wiem że bardzo to lubi,po czym jak dałam do zrozumienia,ze też bym chciała żeby mnie języczkiem popiescil,to się obraził odwrócił tyłkiem i poszedł spać... :( czasami mam ochotę skoczyć w bok ... :( a po ślubie jesteśmy niecałe 2 lata ... Ehh :(

Gość gość
Dodam,że nawet kiedy zakładam seksowna bieliznę typuipończoszki owszem jest podjarany ale wciąż jest klasyka,nie net otwarty na nowe wyzwania jak ja ...

Gość gość
akurat roznica wieku jest optymalna kolego ja mam 36 lat i chcialbym sie zwiazac z kobieta 24 letnia :)

Gość gość
Panowie jakieś rady ? :( z męskiego punktu widzenia :(

cieżka sprawa :( egoista z niego.. powiedz mu dosadnie o swoich potrzebach a jak to nic nie pomoże to pakuj manatki 🖐️

Gość gość
Czasami dostaję tyle propozycji romansu,że bywa,że żałuję,że odmawiam :( a przecież nie o to chodzi,by się zdradzać :( ale mam wrażenie,że inny by mnie zaspokoił lepiej ... :(

Gość gość
Mamy córeczkę niecałe 3 latka i jestem trochę uwiązana :(

Gość gość
Nie dobraluscie się..nie pociesze Cię bo on się już nie zmieni. ..szkoda mi Ciebie A niezauwaxylas tego prędzej? ??

Gość gość
i takich właśnie niedorobionych mężów zdradzają żony. jak mąż nie zaspakaja żony przez dłuższy czas to żona prędzej czy później poszuka sobie kochanka a nawet zakocha się w nim a głupiemu mężowi wmawia że to obcy facet za nią lata i nie chce się odczepić

Gość gość
Co to znaczy mąż kiepski w łóżku? a jako narzeczony czy chłopak to był bogiem seksu??? wziełas ślub z kiepskim facetem w łożku i teraz do kogo pretensje? pewnie już o rozwodzie myślisz:-( widziały gały co brały a teraz maż kiepski i trzeba wziasc rozwód bo to w modzie obecnie

Gość gość
Dlaczego on tak podchodzi ? :( mam wrażenie,że sex nie ma dla niego większego znaczenia ...

Gość gość
Albo niech się zmieni albo go zdradzaj albo się rozstan

Gość gość
Zaraz zaraz macie 3 letnie dziecko a po ślubie jesteś niecałe 2 lata czyli dziecko urodziło się rok przed ślubem. I co przed ślubem tak dobry był w seksie aż sobie dziecko z nim zrobiłaś?

Gość gość
Jak się poznaliśmy to taki nie był,ale wtedy miał 29 i może to z wiekiem przychodzi? Nie myślę o rozwodzie,kocham go ale zastanawiam sie czy jakoś jeszcze mogę to zmienić :( i proszę mnie tutaj nie oceniać,bo pomimo wielu propozycji i okazji nigdy go nie zdradzilam

Gość gość
W sumie to chyba zmieniło się jak urodziło się dziecko,nie jestem gruba,brzydka,mogłabym zgonic na brak czasu dla siebie,ale przecież kiedy juz sie zbliżamy to czemu jest tak drętwo :( a może on już mnie wcale nie kocha :(

Gość gość
Masakra dziecko ślub starszy o 10 lat mąż dziewczyno nie za wcześnie na to wszystko? Powinnaś się bawić poznawać świat a jesteś już kura domowa tragedia!

Gość gość
trzeba było się zabezpieczać dziecko drogie, a teraz gowniara musi się bawic w dom. w twoim wieku to ja chodziłam na dyskoteki a nie martwiłam dzieckiem i mezem

Gość gość
Szalelismy za sobą na początku a teraz mam wrażenie,że ma mnie na "własność" i ma w nosie wszystko.Planowaliśmy dziecko,trochę ze względu na jego wiek.Jest ale nas jakby już nie ma :( mam wrażenie,że nadajemy już na innych falach:(

Gość gość
PODSUMUJMY Jak się poznaliście 4 lata temu nie był taki, ale zmieniło się po urodzeniu dziecka ok. 3 lata temu. Czyli zaczęliście się poznawać, następnie zaszłaś w ciążę, a on... może dopiero Cię poznał i doszedł do wniosku, że to nie to. Że Cię nie kocha. A może nie chciał dziecka i kojarzysz mu się z utratą swobody i pieniędzy i ma o to podświadomy żal do Ciebie.

Gość gość
To kurczę szybko przestaliście szaleć. Inne priorytety z taką różnicą wieku to nic dziwnego.

Gość gość
Sama jesteś gówniara... Tylko lepiej miałam poukładane w głowie niż Ty... Bo ja nie szlajałam się po dyskotekach,chciałam mieć ten DOM rodzinę,własną firmę.Sorry ale chyba mało dojrzała jesteś ... Napisałam żeby ewentualnie uzyskać poradę jak mogę wpłynąć na stosunki,a nie otrzymać krytykę...

Bo ty cipcio potrzebujesz bardziej doświadczonego faceta dajmy na to na przykład mnie hehe:D🖐️

Gość gość
Sama nie wpłyniesz, obie strony muszą chcieć tego. Twój facet to jakiś niedojrzały dzieciak, nie umie gadać o problemach. Nie umie budować związku, nie dba o żonę :o

Gość gość
ja pier...., co za problemy :D

Gość gość
Bardzo chciał tego dziecka więc to raczej nie ma wpływu... Oboje jesteśmy świadomi obowiązku i oboje pracujemy,by zapewnić jej wszystko.Utrata swobody ? Oboje w jakimś stopniu ją straciliśmy,nie tylko on.To po co by mi powtarzał,że mnie kocha ...

Gość gość
oczywiscie ze dam ci rade jako facet: PObudzaj go do granic możliwosci , ale nie spuszczaj .. Facet spuszczony traci ochotę na seks i to normalne że chce mu się spać wez go do ust ,ale nie pozwóll mu wystrzelić, zostaw go na parę minut aż ochłonie po czym kontynuujcie seks Dlugi seks jest możliwy jedynie wtedy gdy facet nie tryska , ale jest na tyle podniecony by mu cały czas stał .. Jego podniecenie nie moze przekroczyć 80% Musi się znajdować cały czas między 40 % a 60 % pozwól mu wystrzelić w ustach dopiero wtedy gdy będziesz zaspokojona , nie spiesz się z tym.. Facet powinien dochodzić zawsze ostatni .. Wtedy będzie w stanie uprawiać seks nawet godzine ..

Gość gość
Ciesz,się że Ty nie masz takich problemów... :-/

Gość gość
possij go minutę i zostaw na 5 minut .. Masuj mu plecy , ssij jądra a niech on w tym czasie zajmie się tobą .. członek nigdy nie wystrzeli jeśli na kazdą minutę ssania dasz mu 4 minuty odpoczynku .. Można robić tak w kołłko.. Będzie stał cały czas , ale nie wystrzeli