Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nikogo nie znajdę

Polecane posty

Gość gość

Mam taki charakter, że i tak nikt mnie nie chce. Mam powodzenie, ale charakter wszystko niszczy, nie pasuję do nikogo.

Gość gość
heheh

Gość gość
ja tez ;/

Gość gość
tzn jaki?

Gość gość
Jestem uznawana za dziwną, sama już nie wiem, dlaczego aż tak odbierają mnie ludzie. Czasem jestem zamknięta w sobie, ale równocześnie umiem wyjść z inicjatywą, pierwsza się odezwać, troszczyć się o ludzi. Chyba za mało okazuję emocji, moja gestykulacja nie jest żywa, może przez to odbierają mnie jako nudną/bezemocjonalną (chociaż śmiać się potrafię np.). Ale to z lęku przed tym, żeby nie widzieli mojego strachu (mam elementy fobii społecznej). Mężczyzn przyciągam, ale nawet cwaniaczki się czasem poddają, bo widzą, że jestem z innej bajki. Jestem zakochana w kimś, kto jest oderwany od rzeczywistości, ale on nie zwraca uwagi na świat zewnętrzny.. rozumiemy się, ale nie jest raczej zainteresowany bliższą znajomością. I ma do tego prawo.

Gość gość
nie nastawiajcie sie tak negatywnie

Gość gość
Może to być też stresowanie się wśród ludzi i czasem brak naturalności.. walczyłam z tym, wydawało mi się, że nieźle mi poszło, bo przy niektórych naprawdę jestem normalna.. Byłam kiedyś na świetnej randce, naprawdę, tak swobodnie się dawno przy kimś nie czułam.. nie rozwinęliśmy kontaktu.. Ja do niego pisałam parę razy, ale rozeszło się po kościach. Szkoda mi było bardzo, ale tak musi być, nawet jak jesteśmy normalni, to nie zawsze cos kliknie z drugiej strony

Gość gość
uszy do góry, więcej wiary w siebie

Gość gość
ja cie w******** daj nr