Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W którym tyg brzuch był u Was widoczny

Polecane posty

Gość gość

Druga ciąża. 17 tc nic nie widać. W pierwszej ciąży dopiero w 8 mc pojawił się brzuch delikatnie a na porodowce był malutki...

Gość gość
masz tyłozgięcie macicy? u mnie 15+1 II ciąża delikatnie wzdęty Ci co nie wiedzą nie zauważą

Gość gość
Nie, wszystko jest w porządku. Chciałabym mieć brzuszek. Moja kuzynka w tym czasie miała już wyraźnie widoczny brzuch a ja nic.

Gość miła jak zawsze
Ja go widzialam od 3 miesiąca;) ale pod ubraniami nie było widać;) Znajomi zauważali już od 4 miesiąca czyli mniej więcej na twoim etapie;) od 5 już była piłeczka chociaż miałam tylko 5kg na plusie.

Gość gość
6-7 miesiac pojawil sie brzuszek, nie cwiczylam. Zdziwilo mnie to bo mam tendencje do tycia, a tu nic. Laskawa byla ciaza heh za wywalilo mi brzuch zupelnie na sam koniec.

Gość gość
5 miesiac chyba zaczyna sie od skończenia 18 tyg też bym chciała, żeby było widać ale niestety;) a wieczorem nie masz większego bo ja właśnie tak

Gość gość
ok 22 tyg wcześniej był malutki. Nie ma co się porównywać każda z nas jest inna.

Gość gość
5 mc

Gość gość
Mam tylko jak więcej zjem, ale to raczej od jedzenia a tak to nic

Gość gość
pierwsza ciąża 27tc jak szłam na porodówkę to nikt mi nie wierzył, że to już 38tc :D a sąsiedzi byli w szoku jak się dziecko urodziło

Gość gość
Mi już od 9 tygodnia zaczął wyskakiwać, oczywiście pod luźnym ubraniem nie było go widac. Ale jak ubralam coś dopasowanego to można było zauważyć. W tej chwili jestem w 8 m-cy i mam pokaźną piłeczkę.

Gość gość
U mnie do 5 miesiąca nie było nic praktycznie widać dopiero tak po 20 tyg brzuszek zaczął się zaokrąglać a teraz zaczęłam 27 tydzień no to jest widoczny. Bardzo urósł między 23 a 27 tc

Gość gość
u mnie taki ciążowy to koło 7 miesiąca dopiero w ciąży miałam silne tyłozgięcie - ale nie wiem czy to ma znaczenie- jak ktoś wyżej o to pytał w sumie jak szłam rodzić to położne mówiły że na 7 miesiąc wyglądam a nie na poród :) w 2 ciąży brzuch miałam jeszcze mniejszy tak że niektórzy z rodziny nie dowierzali kiedy mówiłam np że jestem w 6 miesiącu-najczęściej wątpiła teściowa :-D wydawać by się mogło że mało przytyłam, ale gdzie tam -20 kg w obu ciążach ;)

Gość gość
Ponoć przy tylozgieciu później wychodzi brzuch bo macica sie musi naprostować

Gość gość
W pierwszej ciąży 5 - 6 miesiąc dopiero zaczynał się pokazywać. Teraz jestem w 10 tygodniu i jest już delikatnie zaokrąglony.

Gość gość
Od około 10-11 tygodnia zaczął sie pojawiać. Pierwsza ciąża.

Gość gość
W 5 miesiącu z płaskiego w kilka dni wystrzelił na mega brzusio