Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto dostał już pieniądze

Polecane posty

Gość gość

Kto dostał już pieniądze z 500+ i w jakim mieście?

Gość gość
nikt

Gość gość
Ja dzisiaj, akórat będzie na niedzielny obiad i jakiś placek, Brwinów Dolny

Gość gość
Chyba logiczne że jeszcze nikt. Radze Ci nastawić się na to że do maja conajmniej poczekasz.O ile wogule im pieniędzy wystarczy. Ps.tak też złożyłam wniosek,ale jakoś do tej pory żyliśmy bez tych pieniędzy,więc nie rozumiem takich napalonych mamusiek jak Ty.

Gość gość
W Łodzi będą wypłacać od poniedziałku.

Gość gość
W katowicach już we wtorek było 81 tys. zł wypłaconych wiec wyzywanie autorki od idiotek świadczy tylko o was i o tym, że DLACZEGO JA i TRUDNE SPRAWY oraz UKRYTA PRAWDA i inne badziewia pochłaniają wam tyle czasu z życia, że nie macie czasu posłuchać radia, bądź obejrzeć wiadomości, przeczytać gazety, ciekawego artykułu w internecie... :o

Gość gość
U nas dopiero decyzje będą wydawać pod koniec miesiąca a pieniądze mają być w pierwszej połowie maja

Gość gość
Nie liczę na te pieniądze.Tyle żyłam bez 500+ to i teraz przeżyję.Mamy dwoje dzieci i z mężem liczymy tylko na siebie.

Gość gość
denerwuje mnie gadanie że tyle się żyło bez 500+ może dla matek które te pieniądze są potrzebne na wakacje to się żyło i dobrze bez tych 500+ ale niektórym matkom dzieci chorują, są hospitalizowane często i każdy pieniądz dodatkowy się przyda na teraz ja nie myślę aby 500+ odłożyć na wakacje, tylko po to aby teraz było na leki bo akurat od stycznia córka choruje i jest hospitalizowana ale syty głodnego nie zrozumie

Gość gość
Ja złożyłam wniosek elektronicznie wiem też ze decuzja bedzie odmowna mam 2 dzieci jedno pełnoletnie drugie nie. Mąż w zeszłym roku miał sporą premie w jednym miesiącu i jest ciut więcej niż 800 zł.

Gość gość
gość dziś Nie liczę na te pieniądze.Tyle żyłam bez 500+ to i teraz przeżyję.Mamy dwoje dzieci i z mężem liczymy tylko na siebie. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ale wniosek pewnie złożyłaś?:O