Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stu dent ka

Próbowała któraś lesbijka leczyć się chłopakami?

Polecane posty

Gość stu dent ka

Nie wiem czy urodziłam się lesbijką czy stałam się taka potem ale fakt faktem, że w szkole średniej zostałam uwiedziona przez dorosłą znacznie starszą od siebie kobietę i z nią było moje jedyne jak dotąd doświadczenie seksualne. Teraz jestem na studiach w innym mieście i kontakt z tamtą kobietą mam sporadyczny ale mam i czasem jak przyjadę do rodziców to wracamy do tego co było. Nie kocham jej w sensie zakochania ale z nią mam zawsze silny orgazm który działa jak narkotyk i chyba dlatego wciąż wracam choć mam świadomość, że to patologia. Jestem ładna i na studiach interesują się mną chłopacy i chciałam się z nimi umawiać ale prawda jest taka, że oni mnie nie pociągają. Nawet w myślach gdy się masturbuję to zamiast robić to z jakimś przystojnym ciachem wolę wrócić myślami do tamtej kobiety. W ogóle do kobiet. Nie do rówieśniczek a do takich starszych, dojrzałych, doświadczonych jak ta moja które potrafią sprawić, że będę w 7 niebie z rozkoszy. Tak sobie pomyślałam, że skoro ta moja wypaczyła mi seksem popęd seksualny to może da się go jakoś naprostować seksem z młodym chłopakiem. Czy wtedy moje fantaje wrócą do hetero? Jak sądzicie?

Gość gość
Zostałaś uwiedziona przez nauczycielkę? Mmm, ależ piękna historia :) Ja jestem bi, ale dużo bardziej podniecają mnie kobiety. Faceci są w porządku, nawet mam swojego i z nim mieszkam, ale seksu unikam.

Gość stu dent ka
Przez byłą naucycielkę. Ona mnie w szkole nigdy bezpośrednio nie uczyła ale chodziłam do niej do domu na korki i tam to się stało. Ona jest znacznie starsa niż Ci się daje ale seks z nią to poezja nad poezjami.

Gość gość
Hmm a powiedz tak z ciekawości, ile ona ma lat? Jeżeli chodzi o leczenie się chłopakami- czemu chcesz się leczyć i z czego? Obiektywnie muszę stwierdzić, że kobiety są dużo ciekawsze niż faceci- tak ogólnie, życiowo, emocjonalnie, erotycznie :)

Gość gość
czyli wychodzi na to, że seksiłaś się z jakąś staruszką, której w dodatku płaciłaś :P niby za korepetycje- zwał jak zwał, w pewnym sensie to były korepetycje :P zboczona trochę jesteś

Gość stu dent ka
Tak dokładnie to nawet nie wiem ile ma lat. Nigdy nie zapytałam ale tak koło 50-siątki myślę. Jest bardzo zadbana i taka super elegancka. Zawsze jej zazdrościłam właśnie stylu i tej elegancji. Tylko niech ktoś teraz nie pomyśli, że jak napisałam 50 to to jest jakaś spasiona maciora w moherze.

Gość gość
Opowiesz trochę więcej o tym, w jaki sposób Cię uwiodła? Ciekawe, czego uczy ta pani :P Mi się zawsze podobały starsze kobiety i ja podobałam się im. Ale u mnie były starsze o ok. 10 lat. Uwielbiam piękne, zadbane, pachnące, zmysłowe i trochę dominujące 35-40 latki :)

Gość gość
Zbanujcie to, nim złoży jaja xD

Gość stu dent ka
Zwyczajnie uwiodła tak jak się uwodzi. Jeśli chodzi o seks to wiedziała gdzie dotykać. Mam dreszcze na samo wspomnienie. Uczyła chemii. Zdawałam to na maturze. Teraz jestem na biochemii. Ale nie chcę rozwijać wątku. Lesbijski to patologia i chce się z tego uwolnić. Pytanie czy leczenie chłopakami pomaga?

Gość gość
Jeżeli za leczenie uznasz bycie w związku i mieszkanie z facetem, to nie- pociągu do kobiet nie da się wyleczyć ani facetem ani niczym innym- bo to nie choroba :)

Gość gość
Poza tym to pewnie było odwrotnie- ona Cię nie nauczyła lesbijstwa tylko wyczuła w Tobie coś, o czym Ty sama nie miałaś pojęcia :)

Gość gość
Ja p*****le taka mloda ze stara baba o k***a

Gość gość
To zboczenie nie zawsze uleczalne. Ciesz się ze nie jestes chora np na nekrofilię albo zoofilę.

Gość stu dent ka
Nie z pewnością mylisz się. Zanim ją poznałam w ogóle nie myślałam o lesbijkach a już na pewno nie o tym, że będę jedną z nich. Sądziłam, że poznam przystojnego faceta który okaże się moją wielką miłością i wyjdę za mąż i będe miała dzieci itd. A gdy ją poznałam i się jej pierwszy raz oddałam to tydzień nie mogłam dojść do siebie po takim orgazmie. Potem myślałam już tylko o niej a ona miała mnie na każde zawołanie. Ten stan trwał dopóki nie poszłam na studia i nie zdałam sobie sprawy, że to patologia. Bardzo rozkoszna patologia, jak narkotyk ale patologia i należy z tym zerwać. Przecież nie jest normalne, że 23 latka myśli o starszych kobietach i pragnie być na ich seksualne usługi jak pokojówka hrabinom.

Gość gość
hehe dobre o tej hrabinie i pokojowce hehe :D

Gość stu dent ka
Ja nie przesadzam z tą chrabiną. Nawet gdy się masturbuję to zawsze to robie ze starszą kobietą i to zawsze ona ma inicjatywę a ja słucham i wykonuję. Bardzo mnie taki układ podnieca choć sama nie wiem dlaczego.