Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mam znaleźć dziewicę jak tyle się dziewczyn nie szanuje nie trzymając cnoty

Polecane posty

Gość gość

tyle k****enia się masakra

Gość gość
Sram na ciebie i twoją cnotę mikropenisku.

Gość gość
A ty szanujesz swoją cnotę???? Jak szanująca swoją cnotę dziewczyna ma znaleźć prawiczka skoro faceci ****ają na prawo i lewo?

Gość gość
normalnie i nie brać k****arza

Gość gość
a jak ma chłopak znaleźć dziewicę?

Gość gość
Autor ma maciupkiego i nie chce przed ślubem się zdradzić przed dziewczyną , że jest impotentem.

Gość gość
Nie bylo mnie kilka dni, myslalem ze jakies nowe tematy beda a ten dalej swoje pisze :)

Gość Luuuuizzza
Jeśli dziewczyna bedzie sie szanować to to widać poważnie :) Nie lata za facetami, nie chodzi na imprezy , nie podnieca sie byle autem ;) Choć są wyjątki (mój facet śmieszny przykład) miał wianuszek dziewczyn wokół siebie,dotykał je, jeździł na imprezy , nie prowadził w przeciwieństwie do mnie spokojnego żywotu - ja w książkach, odmawiająca każdemu facetowi chodzenia z sobą, nawet nigdy sie nie całująca mimo że w ciągu roku odzywało się do mnie multum - byłam inna, niedostępna i dążąca do marzeń :) ) Facet wychwalał się czego nie robił z dziewczynami i wgl (wówczas się kumplowaliśmy), przyszło co do czego okazało się że wstydzi się kupić prezerwatywy a co w ogóle potrafić ją założyć BYŁ ZIELONY (miał 24 lata choć nie dawałabym mu tak mizernego doświadczenia ;) nie wyglądał na takiego co do ślubu ). Sprawiał mi ból, był nie doświadczony i mega wstydliwy :D Tak więc może i istnieją jakieś dziewice na dyskotekach itd skoro ów prawiczek mi się uchował ;) Musisz trafić na taką która się szanuje i wyznaje pewne wartości ( w dzisiejszych czasach ciężko ) , bedąc w gimnazjum 12/16 lasek miało to za sobą , osobiście straciłam dziewictwo po 2 latach spotykając się z wyżej wymienionym , moim obecnym Tż i nie żałuje (mam 20 lat a to było pare miesięcy temu) :) A jeśli się zakochasz ale laska miała chłopaka przed Tobą to nie zwracaj uwagi bo zrobiła to z miłości i z pewnością Cię wprowadzi, gorzej jakaś co daje każdemu :) Pozdrawiam i powodzenia :)

Gość gość
Ja zwracam uwagę bo to jest bardzo ważne w związku i właśnie po tym oceniamy kobietę i mnie nie obchodzi czy robiła z miłości czy nie bo skąd wie że to będzie jedyny przyszły mąż co? szanujcie się a nie k***icie!!!!

Gość gość
dziewica szanuje swoje ciało

Gość gość
gość dziś Napisz sobie na plecach"szukam dziewicy" jak wychodzisz z domu

Gość gość
dziewica szanuje swoja doooope

Gość gość
dużo tematów jeszcze założysz? co za natręt..

Gość gość
jak znajdę dziewice do związku

Gość gość
Nie masz fiuta , nie szukaj kobiet , proste.

Gość gość
a ty prawiczek?