Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inteligentni faceci się nie odzywają, bo tępy rochacz i tak ich przegada jednym

Polecane posty

Gość gość

żałosnym seksem, opartym na prostej monosylabie, czy równoważniku zdań, a facet wartościowy, wrażliwy tylko się zestresuje, pogubi w swojej bardziej rozbudowanej konstrukcji i tępak go dogasi jakimś krótkim sucharem, a potem wyroocha wszystkie kobiety na imprezie.

Gość gość
To kobiety rżną frajerów w dupska aż ci się zamkną, naiwniaku!

Gość gość
13:51 Co, jakiś koleś zrobił z tobą co chciał i teraz pozujesz na dominę w geście obronnym?

Gość gość
13:52 Nie, jestem dziewicą i pogardzam facetami, bo jaracie się kawałkiem krwawiącego mięsa, jak j****e w dupska zwierzęta.

Gość gość
Przegada ich jednym, żałosnym seksem? :D Głodnemu chleb na myśli. :)

Gość gość
TO prawda. Ja w stresie zaczynam bełkotać przed kobietami, brak mi wyluzowania. Nie chodzę na cwaniaka, nie bujam się.

Gość gość
No dobra, tekstem. I co z tego. Zmienia to cokolwiek?

Gość gość
No, zmienia. Bo nadal nie wiem jakim tekstem. Zdanie oparte na prostej monosylabie i równoważniku zdania wyglądałoby chyba tak: "Ma papierosa?" Nie robi to na mnie wrażenia. :(

Gość gość
Nie, to wygląda np. tak. Siedzi w towarzystwie wyluzowany roochacz w fotelu, wokół panienki, a gdzieś tam na uboczu inteligentny facet. Inteligentny zaczyna rozwijać jakiś wątek o literaturze, filozofii, czy jakimś zjawisku społecznym. Następuje konflikt poglądów między nim a roochaczem, inteligentny rozwija argument, posługując się terminologią, z której połowy roochacz nie rozumie, ale mówi niepewnym, jąkającym się, uległym tonem. Roochacz tubalnym, cwaniackim głosem wchodzi mu w słowo i mówi coś w stylu: "doobra, przestań już p*dolić", albo jakąś suchą ripostą, czy sztuczką erystyczną. A kobiety wtedy: "Hihihihi" i inteligentny pasuje, pokonany i upokorzony. Tak to przeważnie wygląda.

Gość gość
Zdanie, które zapodałeś, ma podmiot domyślny. Nie jest więc równoważnikiem i "już" raczej nie jest prostą monosylabą... :) Ponadto jeszcze nigdy w życiu nie byłam w opisanej sytuacji, a w różnym towarzystwie się obracam regularnie. :O

Gość gość
14:34 I myślisz, że tym się wykpisz? Co to zmienia? Przytoczony przykład istotnie świadczy o niebywałej inteligencji i obyciu.

Gość gość
gość dziś Ja nie wiem, skąd ty te przykłady bierzesz. Przecież inteligentny może bez problemu upokorzyć "roochacza" samym obyciem i celną ripostą. Właściwie, skąd pomysł z uległym, biednym inteligentnym? Osoby inteligentne przecież znają swoją wartość, a nawet mogą wydawać się zadufane w sobie w oczach otoczenia. Ponadto nie wiem, skąd inteligentny miałby znaleźć się przy jednym stole z kimś, kto może lizać mu najwyżej stopy. Nie wiem, jak na twoim podwórku, ale zwykle ludzie mają wybór, co do otoczenia.

Gość gość
Wykpię się faktem, że nie wiesz jak wygląda "zdanie" skonstruowane z "monosylaby" i równoważnika?

Gość gość
skoro się nie odzywają to znaczy że nie są zbyt inteligentni inteligentny facet potrafi znaleźć się w każdej sytuacji

Gość gość
gość dziś Widziałam to ostatnio w filmie! Ten inteligencik patroszył później kobiety i zjadał ich macice, dlatego udawał cichego i nieporadnego. :)

Gość gość
14:45 Bzdura, ktoś może być cholernie inteligentny, ale niezbyt pewny siebie, roochacze mają dużo adrenaliny i dopaminy, więc mimo tępoty umysłowej są pewni siebie, a co ma poradzić osaczony przez debili i debilki, nierozumiany inteligent. To, że jest inteligentny oznacza, że się nie stresuje debilki? Wręcz przeciwnie, stresuje się bardziej. Po prostu wy tych ripostowiczów, tępych roochaczy widzicie jako inteligentnych i dlatego piszecie, że bez problemu można zgasić. Oni nie czują stresu, bo są za głupi i wyluzowani.

Gość gość
Jesteś niezrozumianym inteligentem, który nie wie czym jest równoważnik zdania i monosylaba. Chyba raczej jesteś niezrozumiały.

Gość gość
kobiety wiedzą co robią podświadomie omijając szemranych inteligencików ponieważ wszyscy wiedzą że te pipki są z reguły szurniętymi cholerykami i psychopatami nie do życia

Gość gość
14:56 Jesteś tak tępa, że dalej nie rozumiesz? Podałem przykład wypowiedzi. To nie musi być równoważnik zdania, monosylaba, pojedynczy wulgaryzm( choć i tak często bywa ), ale może być i całe zdanie, wprawdzie niezbyt błyskotliwe, ale jednak. Wiem, że to dla was już sukces, skoro wychodzi od roochacza. Nie odwrócisz uwagi od meritum dyskusji, choć wiem, że ci na tym zależy.

Gość gość
gość dziś Czy gdziekolwiek napisałam, że to sprawdza się w 100% przypadków? Nadal czekam na odpowiedź, skąd ten inteligentny znalazł się w towarzystwie kupy mięśni i blachar? Popijają kawkę w tej samej kawiarni? A może wypożyczają Prousta w tej samej bibliotece?

Gość gość
zagada inteligetny facet do panny a ona odpowie "weź s********j wiesniaku" i "popatrz jak ty wyglądasz heloł" "tipsy mi się złamały i gada o tym przez całą impreze"

Gość gość
socjopatyczni mordercy mają nieprzeciętną inteligencje, i co z tego skoro mordują niewinne ofiary zjadając ich wnętrzności

Gość gość
Nie zmieniam. Zwracam jedynie uwagę na fakt, że chciałam, byś podał przykład takiej wypowiedzi, po czym je/bnąłeś pełnym zdaniem.

Gość gość
15:06 Kolejny przejaw debilizmu kobiet, czerpiecie doświadczenie z filmów, seriali i tandetnych piśmideł, a potem wygadujecie dyrdymały. Wśród psychopatów występuje więcej przygłupów, poczytaj rozprawy naukowe, to nie film. Zresztą na filmie typowy ideał i amant jest milionerem, kobieta przeżywa wielką miłość, a on mówi kilka banałów na krzyż.

Gość gość
gość dziś To zmień terminologię, bo podręcznikowa psychopatia akurat łączy się często z wysoką inteligencją, ponadto cechy psychopatyczne (nie mówię o patologiach i mordowaniu) przydają się w medycynie, czy biznesie.

Gość gość
15:25 Kolejna bzdura. Podręcznikowa psychopatia łączy się często z inteligencją poniżej przeciętnej. Filmy wyprały mózg doszczętnie. Rzeczywistość to nie telewizja. Uświadomcie sobie to wreszcie kobiety.

Gość gość
Proszę, wklejam fragment rozprawy Wojciecha Imielskiego, na temat psychopatii. Wy kobiety jesteście już do reszty przemądrzałe, z automatu wydaje się wam, że wasze mylne przeświadczenia muszą być prawdą, tak samo wydaje wam się, że wasi przystojni debile są inteligentni, że nie lecicie na prymitywów: xxx W związku z tym możemy mieć do czynienia z psychopatą zarówno bardzo mało, jak i średnio lub wybitnie inteligentnym. W rzeczywistości w praktyce klinicznej niezmiernie rzadko spotyka się psychopatów szczególnie lotnych intelektualnie. Zazwyczaj są to jednostki z tych czy innych względów prymitywne i niezwykle prostackie w myśleniu i zachowaniu. "

Gość Marian 37
Twoim problemem jest to, że jesteś nudny, nieznośny, inteligencją nie grzeszysz i prawdopodobnie jesteś chory psychicznie. Na pewno też urodą nie grzeszysz (czytaj: wyglądasz jak pół dupy zza krzaka), za to wymagania masz z kosmosu. Na miejscu kobiet spierdalałabym przed tobą w podskokach, a w sytuacjach których ucieczka byłaby niemożliwa - napierdalał metalowym prętem, a potem spierdalał:D🖐️

Gość gość
gość dziś Dziwne, że nie pogardzasz sobą, skoro urodziła cię kobieta :D