Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Część dziewczyny tak się zastanawiam.Uprawiała sex w 4 dniu cyklu czy jest szansa na ciążę? Byłam tuż po okresie tydzień później byłam na imprezie i opilam się strasznie mimo że zazwyczaj mogę wypić więcej i nic mi nie jest...Teraz kochalam się w 16 dniu cyklu a cykle mam co 25-27 dni.Mam straszne smaki na śledzie z kakao....na rest za wcześnie co myślicie? Zawsze korzystałam z kaledarzyka ale z marnym skutkiem.w którym dc wy zaszlyscie?

Gość gość
Straciłam już nadzieję że kiedyś zajde w ciążę

Gość gość
Kiedy zgłosić się do lekarza?

Gość gość
Ile Ty masz lat? 13? zamiast zadawać pytania na forum, na które nikt nie zna odpowiedzi, idź zrób test i będziesz wiedzieć.

Gość gość
Jak mam zrobić test skoro wynik jest niewiarygodny? Nie chcę się znowu nakręcać... Pytam czy jest spora szansa bo niby płodnych dni nie bylo

Gość gość
Staram się od pół roku i nic nie wiem co robić... Za każdy razem gdy była owulacją testy wychodziły negatywne w tym miesiącu odpuscilas.Są różne przypadki losowe.Chciałam zobaczyc jak u innych to wygląda.Nie mam nikogo znajomego z dziecmi

Gość gość
A ktoś ci kazał uprawiać seks? Nie uprawiaj to nie zaciążysz

Gość gość
Ale ja chcę zaciazyc dlatego go uprawiam.A ktoś Ci kazał odpowiadać? Jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem to daruj sobie te wypociny