Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Polsce spotykały mnie same niepowodzenia dlaczego?

Polecane posty

Gość gość

Nie byłam lubiana, faceci mnie nie podrywali albo chcieli przelecieć albo podrywali nieudacznicy, jak juz byłam w związku to i tak słabo mnie traktowali, pracy długo nie mogłam dostać, jak dostalam to szło mi średnio...ogólnie stek niepowodzeń. Zaczęłam się mocno uczyć angielskiego i jeszcze jednego języka. Na kursie drugiego języka poznalam mężczyznę. Nie Polaka. Początkowo nie byłam zainteresowana...Jednak on bardzo zabiegał, świetnie się dogadywalismy (po angielsku),okazało się,ze mamy wiele podobnych poglądow,wartości. Wyszła tez na jaw jego praca, bardzo prestiżowa. A ja mam słabą prace,to go nie zniechęciło. Spotykalismy się, czulam, ze iskrzy. Po dwóch miesiącach randkowania zapytal czy zostane jego narzeczona i wyjadę razem z nim,bo tu kończy mu się kontrakt. Wyjechalam. Załatwił mi świetną prace, poznalam nowych ludzi, poczulam, ze jestem wartosciowa i lubiana. Szybko wzięliśmy ślub, a po ślubie on się nie zmienil na gorsze! Traktuje mnie cudownie...a ja i tak mam żal i smutek...nie wiem do kogo żal...do Polski? Dlaczego mój kraj mnie tak nie lubił? Rodacy byli wredni... a ja byłam patriotka... dlaczego w Polsce dobrze jest chamom,prostakom,osobom przebojowym,głośnym,a nikt nie doceni wysokiej kultury osobistej, empatii, uczciwości

Gość gość
W Polsce mamy chory system utrudniający życie obywatelom. III RP jest do zaorania razem z biurokratami. Czas na inną Polskę.

Gość gość
Dokładnie! PLATFORMA OBYWATELSKA stworzyła państwo ŁAPÓWKARZY, DZIWEK I ZŁODZIEJI -a jak się przez tyle lat kradło to wracać się będzie do tego procederu jak alkoholik do wódki! Dlatego ten kraj jest na przegranej pozycji. Zauważcie że jeszcze żaden się nie odważył zmienić polityki zadłużania państwa! Wciąż pożyczamy od obcych nam banków! Stopień naszego niewolnictwa rośnie! Stale pogarszamy swoją sytuację!