Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wolę facetów z klubów od zakichanych zamkniętych w sobie c**ek

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego wolę facetów z klubów od zakichanych zamkniętych w sobie c**ek

Gość gość
Taki facet z klubu, zawsze wie czego chce, zwiazek z nim to ciągłe przygody, wyzwania, sex jest świetny, kocha mocniej niż taka facet-cipka ktory uzala sie nad soba. Taka jest prawda!!!!!

Gość gość
kocha mocniej niż taka facet-c*pka ktory uzala sie nad soba. xxx Kochać mocniej nie może. KOchać potrafią tylko mocno wrażliwi, ze względu na czuły układ nerwowy, który posiadają. Więc p********z.

Gość gość
Kocha mocniej i rznie mocniej wszystkie dziewczyny

Gość gość
Rznąć też nie może. Wrażliwcy czują mocniej i rzną mocniej, ze względu na czuły układ nerwowy. Już to pisałem.

Gość gość
Tak kocha mocniej, zwłaszcza jak zdradza, bije, olewa. Zresztą w sumie bądźcie sobie tam z kim chcecie, byleście się ode mnie trzymały z daleka. Aha, jeszcze jedno. Te cechy, którymi tak gardzicie i nienawidzicie, czyli uległość, bojaźliwość, niepewność siebie to typowe cechy kobiece, więc hejtujecie siebie.

Gość gość
gość dziś Ja tych cech nie toleruję bez względu na płeć. No po prostu nie potrafię szanować kogoś, kto pozwala mi wejść sobie na głowę. I o ile u kobiet można ewentualnie spróbować to zrozumieć, bo na bojaźliwe i uległe próbują nas wychować, tak u mężczyzn to już totalna porażka.